18. kolo
14.12.2013 20:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Toulouse FC 1:2

FC Nantes zaváhalo a čeká, jak odpoví Marseille a Bordeaux.

Toulouse zlobilo od samého začátku. Nejprve Martin Braithwaite vyslal pumelici na branku Rémy Rioua, jenže ta tam vůbec nedoputovala, jelikož ji zablokoval Gabriel Cíchero. Zanedlouho se dánský útočník dostal až k centru Wissama Ben Yeddera, ale v dobré pozici minul zařízení.

Těsně před pauzou mohli jít do vedení domácí. Vincent Bessat centrem našel ve vápně Alejandra Bedoyu, který svou hlavičkou orazítkoval levou tyč Ahamadovy branky a k případné dorážce už se nedostal, jelikož Aymen Abdennour balon uklidil do bezpečí.

V 56. minutě již hosté udeřili. Serge Aurier poslal centr na hlavu Akpa Akpra, který to zkoušel hlavou, ale jeho pokus tečoval cestou k brance Issa Cissokho přímo k Étiennu Didotovi, jenž jej namířil do sítě - 0:1. FC Nantes mělo dost času na vyrovnání, avšak místo něj ještě jednou inkasovalo. Braithwaite našel přesně Akpa Akpru a ten trefil vzdálenější roh branky - 0:2.

Osm minut před vypršením řádné hrací doby snížil z dálky Papy Mison Djilobodji a následně se hosté dostali pod tlak. Jenže Les Canaris si z něho vytvořili jen jednu pořádnou příležitost k vyrovnání. Šikovný pokus Filipa Djordjeviće se ale těsně neujal, a tak Nantes zůstává na devětadvaceti bodech. Zato Toulouse se zatím po neúplném osmnáctém kole posunulo na 10. místo.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal Djilobodji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele