22. kolo
25.01.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Nantes - Stade Reims 0:0

Nantes znovu nevstřelilo gól, ovšem jelikož to samé platí i o Remeši, rozdělili si oba sousedé body.

Střely na branku by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Tu první, a také jedinou svého týmu, zařídil remešský Odaïr Fortes, jenž se zbavil Papyho Djilobodjiho a z nějakých dvaceti metrů napálil balon Rémyho Rioua, který byl ale připravený. Pravda, ještě předtím zahrozili domácí, nicméně Alejandro Bedoya určitě mohl s centrem Vincenta Bessata vynaložit lépe, a to samé platí pro hlavičku Filipa Djordjeviće, která se taky mezi tři tyče nevešla.

Ač hostující celek, měla Remeš více ze hry. To mohlo přinést ovoce hned po změně stran, jenže Gaëtan Courtet z voleje v nadějné pozici netrefil branku. Teprve po hodině hry fotbalisté Nantes zapnuli a vytvořili si šance. Dvě z nich měl znovu Bedoya, ale pokaždé ztroskotal na výborném Agassovi, který se vyznamenal i v 77. minutě proti přízemní střele Fernanda Aristeguiety.

V závěru zápasu se znovu ozvala Remeš, konkrétně prostřednictvím přímého kopu Atily Turana, který minul snad jen o milimetry. Následně to zkoušel Charbonnier, jehož pokus by zřejmě skončil gólem, nebýt bloku jednoho z obránců domácích. Pak měl ještě příležitost Aristeguieta, jenže Kossi Agassa znovu čaroval, a tak holt v utkání na Stade de la Beaujoire branka nepadla.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele