32. kolo
05.04.2014 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

EA Guingamp - Montpellier HSC 1:2

Pouhé dvě minuty rozhodli o tom, že Montpellier HSC tentokrát nebere jen bod, ale hned tři.

Navíc na venkovním hřišti, kde svěřenci trenéra Courbise v této sezoně bodovali naplno teprve podruhé. Pro fotbalisty jihofrancouzského klubu to byla na Stade du Roudourou pořádná štreka - 1000 kilometrů! Geograficky obě města sice dělila a stále dělí pořádná vzdálenost, ale v tabulce byly oba týmy před tímhle vzájemným duelem sousedy bojujícími o účast v Ligue 1 i v příští sezoně.

Jako první zahrozili domácí. Younousse Sankharé přihrál Mustafovi Yatabarému, který tvrdou střelou na bližší tyč prověřil připravenost brankáře Jourdrena. Neuběhlo ani půl hodiny a hosté se radovali, protože střelu Siaky Tiéneho tečoval obránce Jérémy Sorbon tak, že na ni Mamadou Samassa prostě nedosáhl - 0:1.

No, a za ty dvě minutky už to bylo o dva góly, jelikož M’Baye Niang našel svým centrem od rohového praporku neobsazeného Benjamina Stambouliho a ten se nemýlil - 0:2. Tenhle gól byl přitom pro něho teprve prvním od listopadu. MHSC ve druhé půli trochu zvolnili tempo a to neměli dělat, protože kvůli tomu dostali domácí znovu do hry.

Claudio Beauvue hrál z první na Yatabarého, který předskočil obránce Hiltona a zblízka zavěsil - 1:2. Pro Mustafu to byl desátý přesný zásah v sezoně, avšak na body tentokrát holt nestačil. Montpellier je tak opravdu už jen krůček od záchrany v soutěži, zatímco Guingamp bude mít ve zbývajících kolech ještě hodně co dělat. Na paty mu totiž šlape Évian a nepříjemně dotírat budou chtít i Valenciennes a Sochaux.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele