31. kolo
29.03.2014 20:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

AC Ajaccio - Toulouse FC 2:2

Ajaccio ještě boj o prvoligovou záchranu nevzdává. Důkazem už bylo minulé klíčové utkání s Valenciennes, které zvládlo se vší bravurou. Ani proti Toulouse to neměl korsický celek špatně rozehrané. Osmé Toulouse však svou sérii čtyř utkání bez porážky hodlalo za každou cenu protáhnout, a nakonec se mu podařilo zlikvidovat dvougólové manko.

Domácí vstoupili do utkání, jak nejlépe mohli. Už ve 4. minutě André poslal centr ze standardky na hlavu Fatyho, jenž hlavou uklidil míč k bližší tyčce. Pořádně zajímavé začalo být střetnutí kolem třicáté minuty. Nejprve mohl vyrovnat Chantome, jenže z dálky trefil pouze levou tyčku.

TFC zahrozil o pár chvil později. Po centru z levé strany od Auriera se ocitl v dobré střelecké pozici Bonnart, jenže gólmana Ochou nepřekonal. Na druhé straně naopak AJA navýšil vedení. Mostefa vystřelil a Tallo tečoval míč rukou do brány. Sudí ovšem tenhle přestupek neviděli. A branku proto uznali.

Od srpna nedokázalo Ajaccio udržet čisté konto. A že se mu to nepodaří ani tentokrát, prokázala 37. minuta. Hosté záhy zareagovali na gól Talla. Perozovi se nepodařilo odhlavičkovat balón do bezpečí, takže se ho ujal Ben Yedder, jenž se zbavil obránce Bonnarta. Jeho střelu Ochoa vyrazil pouze k pohodlně dorážejícímu Syllovi.

V 61. minutě Toulouse zaznamenalo i svůj druhý gól. Ben Yedder využil hrubice Fatyho, předložil míč Chantomemu, jenž zamířil tam, kam potřeboval. Do konce utkání ještě zahrozil v 78. minutě Ben Yedder z přímého kopu, nicméně Ochoa si s jeho nebezpečným pokusem tentokráte dokázal poradit.

Hosté byli ve čtvrté minutě nastavení blízko stejnému obratu, který podnikli před třemi týdny proti Remeši. Tehdy během patnácti minut otočili z 0:2 na konečných 3:2. Jenže kapitán Zebina v klíčový moment selhal. Nařízenou penaltu za Andrého faul na Auriera totiž neproměnil díky pohotovému zákroku Ochoy.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele