8. kolo
29.09.2013 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Ajaccio - Montpellier HSC 1:1

Čtyři góly na Korsice sice nepadly, ale přesto se v zápase Montpellieru znovu urodila remíza.

Ráno se nejprve spekulovalo o tom, že tenhle duel bude kvůli větrnému počasí na ostrově přesunut na jiný termín, ale nakonec se tedy vše odehrálo v tom původním. Jenom těžko říct, kdo z toho má větší radost. Jestli domácí, kteří se nyní pohybují na nesestupových příčkách, ale jen díky lepšímu skóre, nebo hosté, kteří mají na kontě šest zápasů v řadě bez porážky, ale z toho pouze jedno jediné vítězství hned v tom prvním.

Montpellier si snad ani nemohl přát lepší start do utkání - Claude Gonçalves zahrál ve vápně rukou a byl vyloučen. Penalty se paradoxně chopil místní rodák v barvách hostujícího celku Rémy Cabella a se štěstím, protože Ochoa si na jeho střelu sáhl, poslal MHSC do vedení - 0:1. Nedlouho poté trefil Ronald Zubar spojnici tyče a břevna. A jak se ukázalo, teprve se zastřeloval.

Ve 36. minutě už po přímém kopu Cavalliho mířil osmadvacetiletý obránce přesně na vzdálenější tyč - 1:1. Skóre bylo tedy srovnáno a necelé dvě minuty poté platilo to samé taky pro poměr hráčů na hřišti. Stefan Popescu byl ošklivě faulován Jebbourem, jenž se po druhé žluté poroučel do kabin.

Ve druhém poločase už nebylo k vidění skoro nic zajímavého. Výjimku tvoří jen hlavička Hiltona, se kterou si Ochoa poradil, a dvě hned po sobě jdoucí šance Lasneho, resp. střídajícího Aboubacara Camary. Brankář Jourdren byl ovšem pozorný. Příště hráči korsického klubu pocestují do Lille, zatímco Montpellier se pokusí vyzrát na Lyon.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

5. plichta v řadě, že by?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele