1. kolo
11.08.2013 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Ajaccio - AS Saint-Étienne 0:1

Brandão zatím dává zapomenout na Aubameyanga, neboť se trefil i ve třetím zápase nové sezony. Díky jeho přesnému zásahu z 34. minuty veze AS Saint-Étienne tři body z korsické půdy.

Domácí sice začali aktivně, ale jediný výraznější moment, kterým se v prvním poločase zapsali do historie zápasu, byla žlutá karta pro Benjamina Andrého. O čtvrt hodiny později se šikovně uvolnil Romain Hamouma a namířil si to přímo do vápna, kde svou přihrávkou přesně našel nabíhajícího Brandaa, který tak vsítil jediný gól. Kdo tedy čekal, že by se snad mohl opakovat šestigólový duel těchto týmů z letošního dubna, musel být dosti naštvaný.

Od vstřelení branky hráči ASSE na hřišti dominovali. Ve druhém poločase o sobě dali vědět takřka stejní hráči. Hned v úvodu to byl Benjamin André, který nevybíravým způsobem zajel do nové akvizice ASSE Francka Tabanoua, až musel tento čtyřiadvacetiletý záložník střídat. André v tomto případě červené kartě ještě unikl, ale v poslední minutě se jí už ze stejného důvodu dočkal. Byl tedy ještě na hřišti, když Brandão mohl po vynikající přihrávce Renauda Cohadeho pojistit vedení. Mexický gólman Ochoa však tentokrát vyšel ze souboje jako vítěz.

Obrana AS Saint-Étienne nepustila soupeře v podstatě do žádné šance, což vedlo i k vystřídání Adriana Mutua, a protože se tedy neprosadil ani jeho náhradník Dennis Oliech, nedopadl pro Frabrizia Ravanelliho první zápas na trenérské lavičce podle představ.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele