19. kolo
23.12.2012 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Sochaux 2:0

Sochaux se ze sestupového pásma před novým rokem nevyhrabalo. Toulouse ho díky překrásné trefě Regattina a Riviéra porazilo stejně jako loni 2:0, ukončilo neúspěšnou čtyřzápasovou šňůru bez vítězství a alespoň částečně si spravilo chuť po neúspěšné druhé polovině podzimní části.

Začátek zápasu byl hodně klidný, oba týmy na hřišti nepůsobily nijak živým dojmem, a tak na sebe první větší šance nechala čekat až do 21. minuty. Didot krásně unikl po pravé straně, naservíroval míč do vápna, kde si ho hlavou srazil málem do vlastní sítě obránce Zebina, nebýt reflexivního zákroku gólmana Pouplina.

O pět minut později se již domácí dostali do vedení. Regattin ukázal, že se zahráváním přímých kopů nemá problém a nádhernou nechytatelnou střelou, která se odrazila od břevna přesně za brankovou čáru, překonal Pouplina. Sochaux se následně několikrát pokusilo prosadit, nicméně bezúspěšně.

Asi největší možnost prvního dějství spálil Corchia, jenž si udělal prostor v šestnáctce a levačkou vypálil, bohužel pro něj jen nad branku. Na druhé straně si ještě před přestávkou zachytal Pouplin, jelikož Regattinův další pokus byl opět nebezpečný. Druhé dějství bylo podobně vyrovnané jako to první.

Lépe do něj vstoupil FCSM, Noguiera vyzkoušel štěstí z dálky, zamířil však jen nad. Deset minut před koncem mohli hosté zahrávat pokutový kop, avšak rozhodčí Jaffredo ho nenařídil - vše bylo podle něho po centru Poujola a následné ruky Capoue v pořádku. V 85. minutě pojistil TFC tři body Riviére, jemuž parádně k bližší tyči přihrál Didot.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele