21. kolo
19.01.2013 20:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Nancy-Lorraine 2:1

Vypadá to, že na východě Francie mohou boj o záchranu v Ligue 1 pomalu odepsat. Dnes totiž Les Chardons prohráli v Toulouse 1:2 a jejich ztráta na sedmnácté místo nadále neutěšeně roste..

Hrdinou utkání byl autor dvou branek Franck Tabanou; za Nancy sice ještě zkorigoval Lossémy Karaboué, ale jeho trefa dvě minuty před koncem už na dělení bodů pranic nezměnila. Klub z Lorraine tak stále čeká na teprve druhou výhru v sezoně.

A to i přesto, že dnes zahrozil jako první - Romain Grange v úvodní šanci zápasu střelou z 20 metrů jen těsně minul branku. Na druhé straně nebezpečně pálil Tabanou, jehož střela se pouze otřela o břevno. Nancy se snažilo i nadále a Ziri Hammara dělily od úspěchu centimetry.

Domácí kontrovali především Tabanouem, který odehrál výborný zápas; v první půli se však ještě neprosadil, když po Sirieixově centru sice okamžitě střílel, ale gólman Grégorini předvedl dobrý zákrok. Levé křídlo Les Violets pokračovalo v aktivitě i po pauze, kdy po jeho pasu pálil M'Bengue do břevna.

Utkání bylo vyrovnané až do 56. minuty; Ahamada ještě musel zarážet Grangeho volej z pravého rohu vápna. Pak se však domácí konečně prosadili - Serge Aurier nacentroval z pravé strany a autorem úspěšné hlavičky byl kdo jiný než Tabanou - 1:0.

Zvýšit vedení mohl následně Moussa Sissoko, ale povedlo se to až v 77. minutě opět mladému křídelníkovi. Tentokrát byl autorem gólové přihrávky Capoue a Tabanou uklízel míč do brány střelou z úhlu poté, co si ve vápně udělal potřebný prostor - 2:0.

Labutí píseň Nancy pak ještě zaznamenal Karaboué, který pohotovou ránou plně zužitkoval Samiho centr - 2:1. Hostům to však nebylo už nic platné.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

TIP: 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nancy dva posledne zapasi mohli mat dokopy min 4 body, maju jeden aj tak si myslim ze este prehovoria do boja o zachranu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele