7. kolo
28.09.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Rennes si proti Lille připsalo druhé vítězství v sezoně

Výchozího postavení a vůbec veškerých předpokladů se nedbalo. V Rennes kraloval domácí tým, který přitom do páteční předehrávky s předloňským mistrem vstupoval coby jeden z aktuálně sestupujících klubů.

Od Stade de Rennes to byl nepochybně dosavadní nejlepší výkon sezony, jakkoliv před pauzou svírali taktovku v rukách spíše hosté. S tou však oni nakládali dosti neefektivně. Nolan Roux jen prověřil Costila, přičemž Payet svůj dech beroucí průnik skrze tři soupeře zakončil nepřesnou střelou. Největší šanci poločasu pak spálil opět Roux, který prolomil ofsajdovou past, jenom aby orazítkoval břevno; zdatně mu přitom chvíli před poločasovým hvizdem sekundoval znovu Payet, jenž pro změnu selhal při sólovém úniku.

Potom ať už Antonetti o přestávce zahlásil v kabině cokoliv, mělo to mimořádně pozitivní účinek. Lille už další takové šance nedostalo, naopak bylo dodatečně trestáno za ty již spálené. Po 64 minutách Feret promptně dorazil do sítě Pitroipovu střelu; po deseti minutách se překrásně prosadil Alessandrini volejem z 25 metrů.

Mezitím se za Costilem ještě jednou otřásala horní tyčka a zoufalost Les Dogues jedině podtrhlo také řádění trenéra Rudiho Garcii, jenž byl na sklonku utkání vykázán do ochozů.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele