8. kolo
06.10.2012 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Remeš porazila Nice a je již čtvrtá

Dvě branky v posledních šesti minutách poslali Remeš do nejlepší čtveřice francouzské Ligue 1. Nováček soutěže porazil Nice 3:1.

Přitom to vypadalo, že Nice prodlouží svou neporazitelnou sérii již na devět utkání, to když Dário Cvitanich dokázal zareagovat na úvodní branku Diega. Nicméně střídající Gaetan Courtet vstřelil v posledních šesti minutách zápasu hned dvě branky a i díky němu Remeš neprohrála již šest zápasů v řadě; což je pro nováčka soutěže jistojistě skvělým úspěchem.

Především skvělá je jejich domácí série - Reims na Stade Auguste Delaune vyhráli již počtvrté v řadě. A i dnes začali bezchybně, již po čtvrthodině hry se prosadil brazilský záložník Diego. Ten si naběhl na skvělý balon Antoine Devauxe a míč nakonec propadíroval mezi nohama gólmana Delleho - 1:0.

Nicméně Nice mělo již v prvním poločase několik dobrých příležitostí k vyrovnání. Kevin Diaz z dobré pozice pálil jen těsně vedle, zatímco následně svůj přímý kop opřel pouze do brankové konstrukce. Nakonec se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání v 62. minutě. Anthony Weber dokázal přihrávku Eysserica uklidit pouze k nabíhajícímu Cvitanichovi, jenž z první rozvlnil síť - 1:1.

Inkasovaná branka však domácí opět nabudila k aktivitě. Delle musel předvést dva kvalitní zákroky proti nebezpečným střelám alžírského útočníka Ghilase, nakonec se prosadili v posledních minutách utkání. Courtet, jenž na hřiště přišel v 53. minutě namísto nevýrazného Fauvergueho, využil zaváhání soupeřovy obrany a poslal svůj tým opět do vedení - 2:1.

Po chytrém výhodu Devauxe se třiadvacetiletý hráč prosadil i podruhé. Na vzdálenější tyči usměrnil balon do sítě - 3:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele