18. kolo
15.12.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Reims - Lille OSC 1:1

První branka po šesti zápasech nestačila Remeši pro tolik potřebné tři body. Lille dokázalo díky Payetově trefě vyrovnat a domů si odváží jeden bod.

Svěřenci Huberta Fourniera se v posledních pěti zápasech neprosadili ani jednou, nicméně po této statistice nebylo po šesti minutách zápasu proti Lille ani vidu ani slechu. Remeš se díky Anthonymu Weberovi ujala vedení. Nicméně když už to vypadalo, že Remeš si připíše první vítězství od 6. října, dokázal hostům alespoň bod zachránit Dimitri Payet.

Hned z první vážnější akce se dokázali domácí borci prosadit. Stade de Reims nadělalo svým rohovým kopem svému soupeři značné problémy, Lille si s touto standardní situací vůbec nedokázalo poradit a míč dokázal pohotově zužitkovat právě Weber - 1:0.

Lille chtělo na inkasovanou branku okamžitě zareagovat: přihrávka Payeta směřovala na levé křídlo, kde se vynacházel Roodelin. Nicméně jeho ránu dokázal zablokovat dobře stojící Tacalfred. Payet byli u další příležitosti svého týmu, tentokrát se však rozhodl vzít zodpovědnost na sebe. Rána francouzského reprezentanta z veliké vzdálenosti však Kossimu Agassovi v bráně soupeře velké problémy nenadělala.

Remeš nedokázala z několika dobrých pozic vyprodukovat větší příležitost, a když už se po 35 minutách hry ke střele odhodlal Floyd Ayite, kryl ji snadno Steeve Elana. Hned po změně stran se však do útočení pustili hosté. Nejdříve velice nebezpečně střílel Benoit Pedretti, po hodině hry se nebezpečným pokusem prezentoval Salomon Kalou.

Kalou se následně proměnil v asistenta: jeho přihrávku však Idrissa Gueye do sítě dopravit nedokázal. Agassa si nadvakrát poradil. Lille se nakonec dočkalo v 71. minutě. Na další přesnou nahrávku Kaloua si tentokrát naběhl Payet, jenž Agassu konečně překonal - 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele