3. kolo
25.08.2012 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Privat po osmi minutách rozhodl ve prospěch Remeše

Na hřišti strávil osm minut, dlouho nerozhodnutý a vyrovnaný zápas však přesto stihl rozhodnout. Sloan Privat ve čtvrté minutě nastaveného času poslal balon do vlastní sítě, a jeho Sochaux tak odjíždí z Remeše s prázdnou...

Po prohře s Marseille a Bastií tak druhý tým uplynulé sezony druhé francouzské ligy konečně získal první body - a to hned tři. Naproti tomu Sochaux pokračuje v tragických výkonech a výsledcích z minulého ročníku, z úvodních tří duelů Ligue 1 nezískalo jediný bod, a v tabulce mu tak patří až poslední příčka.

Sochaux přitom bylo po celou dobu o trochu aktivnějším celkem. Již v úvodních minutách se dostalo do několika nebezpečných zakončení - po dobré práci Roye Contouta se v dobré pozici ocitl Cedric Bakambu, talentovaný útočník ovšem na Kossiho Agassu v bráně soupeře nevyzrál.

Domácí kontrovali skvělou příležitostí Kamela Ghilase. Čtrnáctigólový střelec z loňské sezony si naběhl na skvělý pas Christophera Glombarda, nicméně téměř zcela osamocen pálil nakonec nad branku. Po půlhodině hry viděl svou první žlutou kartu v zápase za nebezpečný zákrok hostující Sebastien Corchia.

Domácí pokračovali v prvopoločasovém náporu - Nicolas Fauvergue však nedokázal centr Antoina Devauxe uklidit do branky. Míč skončil vedle. O pár minut později však dostala Remeš daleko lepší příležitost ke skórování: Corchia v 37. minutě zahrál v pokutovém území rukou, uviděl druhou žlutou kartu, musel předčasně do sprch a soupeři ještě přihrál výhodu pokutového kopu.

K tomu se rychle postavil alžírský kanonýr Ghilas, jenž stále čeká na svou první letošní trefu. Pierrick Cros totiž správně vytušil stranu, na níž osmadvacetiletý útočník poslal svůj pokus, a míč vyboxoval do zámezí. První půle tak skončila bez branek.

Na druhé straně se z třiceti metrů dostal ke střele Ryad Boudebouz, avšak ani jemu se letos příliš nedaří. Jeho projektil zablokoval vlastní spoluhráč - Thierry Doubaï. V dresu Remeše se pak dvěma nádhernými přihrávkami blýskl Odair Fortes. Na obě si naběhl Nicolas Fauvergue, letní posila ze Sedanu. Vysoký útočník si ale ani s jednou z nich neporadil - nejdříve poslal míč nad břevno a následně na stadionu rozsvítil pořádnou "svíci".

Sochaux již pak zápas pouze dohrávalo, očividně smířeno s koneckonců solidním bodem. Ve čtvrté minutě nastaveného času jim ale i ten nakonec vzal útočník Sloan Privat - ten přitom přišel na hřiště až v 86. minutě. I za tento krátký pobyt na hřišti však dokázal za vlastního brankáře poslat přímý kop z kopaček Johana Romarého - 0:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele