12. kolo
10.11.2012 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Reims - Évian Thonon Gaillard 1:2

Évian Thonon Gaillard zavzpomínal na poslední vzájemný zápas s Remeší z roku 2011, ve kterém zvítězil 2:1 a postoupil díky němu do Ligue 1, a stejným poměrem soupeře porazil i tentokrát. Hosté tak konečně uspěli po třech porážkách v řadě a dostali se mimo sestupové pásmo.

Domácí si sice vytvořili první šanci zápasu díky Sigorinovi, tu mu ovšem zlikvidoval Laquait, poté už si ale první dějství užívali jen a jen hosté. Nejprve se po Bérigaudově centru procpal k míči Govou, následný střelecký pokus však poprvé polapil Agassa.

Remešský gólman musel být ve středu jen o chvilku později, když Angoula vyslal do dobré pozice Bérigauda, ten mu však tváří v tvář neuspěl. Bérigaud nakonec načal účet v 18. minutě. Govou vyzkoušel štěstí a vypálil, odražený balón se pak dostal k hostujícímu útočníkovi, jenž pohodlně zakončil.

Fauvergue se sice snažil vyrovnat, jenže se svým pokusem na Laquaita ani on nepochodil. Évian navýšil náskok osm minut po přestávce, jakmile Govou vyslal do sprintu svou přihrávkou jistého Adnaneho a ten šajtlí zacílil za záda Agassy. Bérigaud pak ovšem lobem neskóroval.

Na Stade Auguste-Delaune se už skóre jen kosmeticky upravilo osmnáct minut před koncem, když se Remeši podařilo snížit. Dopomohla jí k tomu vlastní trefa Cambona, toho střelce, který v roce 2011 vsítil do její sítě rozhodující gól, když si srazil za záda Laquaita Fortesovu střelu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele