10. kolo
27.10.2012 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nováčkovský souboj po zajímavém průběhu vítěze nepoznal

Troyes cestovalo do Remeše povzbuzené nečekaným, přesto velmi vítaným, úspěchem nad Olympique Marseille a ani ze severovýchodu Francie nakonec neodjelo s prázdnou, nýbrž s bodem za remízu 1:1.

Svěřencům Huberta Fourniera se v dosavadním průběhu sezóny na domácím pažitu daří na výbornou (čtyři výhry z pěti pokusů) a také nováčkovský souboj začalo o poznání lépe Stade. Zkoušel to Rigonato, ovšem na Thurama-Uliena si nepřišel. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat - Camus se pokoušel o lišácký lob z hodně uctivé vzdálenosti, avšak nakonec se mu nalézt branku nepodařilo.

Asi nejaktivnější hráč Reims Rigonato pak rozehrál volný přímý kop a Krychowiak se užuž radoval, proti jeho hlavičce však strážce hostující svatyně vytáhl fantastický reflexivní zákrok a uchránil tak svůj tým od nejhoršího! Ve 28. minutě se už fanoušci Remeše mohli radovat: Devaux oslovil na druhé straně vápna Mandiho, který si z bezprostřední blízkosti poradil - 1:0.

Po obrátce už se hrálo vyloženě podle hostujících not: Devauxovi ovšem překazil radost skvělým záskokem Agassa a Jarjat zanedlouho pro změnu hlavičkoval jen do břevna remešské svatyně! Další velkou možnost měl Nivet, jeho ránu však domácí brankář vyrazil na rohový kop, po kterém se zkušený středopolař ocitl v další nadějné možnosti, ani tentokrát se však radovat nemohl - proti byl Agassa!

Nicméně po hodině hry už přetížená defenzivní linie Remeše odolávat nedokázala a N'Sakala narýsoval pas na Camuse, který si už pro tuto chvíli věděl rady a parádní střelou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele