32. kolo
13.04.2013 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Stade Brestois - Stade Reims 0:2

Remeš uniká dál od sestupové zóny a skoro přestává být přímým účastníkem záchranářských bojů, zatímco Brest do nich dál zabředává - takový zhruba může být závěr z dnešního duelu o spodek tabulky Ligue 1. Bretonští v něm vyhořeli, jak nejvíc mohli, když ani nepokořili soupeřova brankáře, a po neděli mohou na záchranu ztrácet už pět bodů!

Přitom úvodní šanci duelu si vypracovali právě domácí, za něž promluvil Charlison Benschop. Naproti tomu hosté se načekali až do 25. minuty, ovšem hnedka si připsali opravdovou tutovku. Diegovi po centru Ramareho zbývalo akorát prostřelit brankáře Thebauxe, což se mu nakonec i díky golmanově reflexu nepovedlo. Jenže Reims nemuselo smutnit, však hned za tři minuty šlo do vedení tak jako tak. Fauvergue se spektakulárně prosadil na bližší tyči po výzvě Signorina.

Po obrátce se Brest ocitl pořádně ve hře jenom na jeden okamžik, kdy klidně mohl vyrovnat. Po hodině hry rozehrával roh Grougi a Agassa si došel pro míč, aby ho vyboxoval jen na Tourého kopačky. Tím bylo zaděláno na problémy, nicméně tožský brankář se ještě stihl srovnat a zákrokem zařídil akorát další roh. Jakmile pak v 77. minutě Diego parádně proměnil v gól svůj přímý kop, nebylo už dál co řešit.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele