4. kolo
01.09.2012 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Brestois - ES Troyes 2:1

Už podruhé v řadě se Brestu podařilo doma urvat všechny tři body v samotném závěru. Proti Évianu se to podařilo Paulu Bayssemu, nováček z Troyes nyní utrpěl těsnou porážku díky trefě Geoffreyho Dernise. Hosté tak stále zůstávají s jedním bodem na kontě v sestupovém pásmu, SB29 jich má naopak již šest a je desátý.

Domácí si lepší start do zápasu nemohli přát. Mendy byl tím, kdo založil v 10. minutě akci, po níž Lesoimier zakombinoval společně s Ben Basatem, jenž se v pohodě prosadil u bližší tyčky. Na druhé straně ale byli hosté také blízko brance, Mendy musel vykopávat z brankové čáry poté, co se do skvělé střelecké příležitosti dostal Yattara po přihrávce od Niveta.

Pak mohl navýšit náskok Chafni, z první ovšem netrefil branku, po půlhodině hry mohlo zase vyrovnat Troyes, jenže po centru od Faussuriera se Yattarův dobrý lob nakonec neujal, jelikož skvěle zasáhl mezi třemi tyčemi gólman Thébaux. Hosté i po přestávce byli Brestu více než rovnocenným soupeřem. A dočkali se i vytoužené branky.

Grax sice ještě se svou hlavičkou po dalším pěkném centru od Faussuriera proti Thébauxovi ještě neuspěl a Ngoyi poté, co ho uvolnili skvělou prací Obbadi a Nivet, trefil jen břevno, v 66. minutě už ovšem skóroval Obbadi, který po přihrávce od Niveta prošel kolem dvou obránců a pohodlně a hlavně přesně zacílil.

Vypadalo to, že zápas dospěje k zasloužené remíze, nicméně Brest opět lépe zvládl devadesátou minutu utkání a strhl vítězství na svou stranu. Skvěle domácím vyšlo střídání Benschopa, jenž perfektně našel Dernise a ten překonal teprve třetí střelou na branku v zápase dnes nepříliš výrazného brankáře Thuram-Uliena.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra max o gol,ale spise remiza 0:0 .

Reagovat
Veselac

X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele