38. kolo
26.05.2013 21:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Stade Brestois - AS Nancy-Lorraine 1:2

Nancy se rozloučilo s delším působením v Ligue 1 vítězstvím na půdě posledního celku z Brestu, jenž zaznamenal již svou jedenáctou porážku v řadě a na tuhle sezónu bude chtít co nejrychleji zapomenout. Klidné utkání nabídlo v konečném účtování tři branky, domácí přitom snižovali na 1:2 až v nastavení.

Už v 10. minutě se hosté ujali vedení. Manganiho centr z rohového kopu nakonec propadl až na zadní tyč, kde pohodlně zacílil nehlídaný Puygrenier. Ve 31. minutě se obánce ASNL prosadil překvapivě podruhé, když sám před brankářem Thébauxem doklepával balón do poloodkryté svatyně po standardce.

Domácí vlastně poprvé výrazněji zahrozili až po hodině hry. Benschop si naběhl na dlouhý pas, utekl Puygrenierovi, který tak trochu zaspal, z úhlu ovšem narazil na brankáře Gregoriniho. Na druhé straně zase se svou hlavičkou po rohovém kopu neuspěl Sami, přičemž Thébaux musel jeho lob vyrazit nad břevno do zámezí.

V 81. minutě vyzkoušel štěstí z dálky Lesoimier, nicméně jeho nebezpečný pokus s přehledem polapil Gregorini. V první minutě nastavení SB29 alespoň nabídl svým fanouškům vstřelenou branku. Julien zprava přehodil vybíhajícího si Gregoriniho, na přihrávku si naběhl Benschop a bez problémů skóroval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele