27. kolo
03.03.2013 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - ES Troyes 2:1

Fotbalisté Marseille sice nepředvedli v souboji s Troyes nijak skvělý výkon, avšak nakonec dokázali otočit výsledek v závěrečné desetiminutovce, když dali dvě branky během jedné minuty. Marseille se díky zaváhání svých konkurentů přiblížilo boji o titul a s devětačtyřiceti body je třetí pět bodů za vedoucím PSG. Troyes sice nepředvedlo úplně špatný výkon, jenže nakonec odjíždí s prázdnou a s dvaceti body na kontě se propadlo na poslední příčku Ligue 1.

Domácí byli mírně lepším celkem, ale v úvodním poločase se diváci pohledným fotbalem bavit nemohli a zajímavá byla až závěrečná dvacetiminutovka. Poprvé se do šance dostal už v 5. minutě Valbuena, jeho ránu na přední tyč ale vyrazil brankář Thuram. V polovině úvodního dějství vypálil technicky Jordan Ayew, jeho střelu však chytil opět dobře Thuram. Ve 25. minutě netrefil míč před prázdnou brankou znovu Jordan Ayew.

Po necelé půl hodině hry se do zakončení dostával Gignac, jenže osamocen asi deset metrů od branky uklouzl po míči a bylo po šanci. Troyes si vytvořilo příležitost až na konci úvodního dějství, avšak Camus z dvanácti metrů mířil nad branku. V druhém poločase byly příležitosti k vidění až po hodině hry, nejprve po rohovém kopu těsně nad hlavičkoval Gignac. V polovině druhé části zahrozil na druhé straně Marcos, perfektní zákrok však předvedl brankář Mandanda.

Nicméně kapitán hostů Marcos se prosadil v 70. minutě. Po obrovské hrubce obránce N'Kouloua převzal míč na levé straně a prošel s ním až do vápna, kde pak propálil snadno Mandandu. Avšak hosté zvýšili tlak v 80. minutě. Nejprve sice Gignac nadvakrát nepřekonal skvělého Thurama, poté už si ale po průniku Sougoua po levé straně a střele Jordana Ayewa srazil míč do vlastní branky Jarjat. Neuběhla ani minuta a poslední branku vsítil Gignac, který po další přihrávce Sougoua do vápna střílel osamocen do prázdné branky pod břevno - 2:1.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

marseille bude hodne rada jestli tento zapas vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele