5. kolo
15.09.2012 20:00 CET
4 : 2
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Stade Brestois 4:2

OGC Nice doma přestřílelo Stade Brest 4:2 a vůbec poprvé v letošní sezoně si připsalo vítězství. První poločas nabídl fotbalovou nudu, druhý byl z pozice diváka mnohem, ale mnohem lepší. Ve druhé půli padlo celkem šest branek!

Úvod utkání měl poněkud pomalejší tempo, první vážnější vzrušení přinesla až 22. minuta. V dobré příležitosti se ocitl Dernis, ale obloučkem nepřekonal domácího brankáře Delleho. Domácí hráli hodně opatrně a trpělivě, což nepříliš dobře nesli fanoušci. První dějství přineslo fotbalovou nudu, vše se změnilo až po změně stran.

A bylo to právě Nice, které otevřelo účet utkání. Krátce po změně stran, přesně ve 47. minutě, se po hezké kombinaci prosadil na velkém vápně střelou Camel Meriem a OGC vedlo 1:0. Autor úvodní trefy byl hodně při chuti a za další tři minuty měl na kopačce druhý gól. Jeho dělovku ale vyrazil na rohový kop brankář Thebaux! Aktivní Nice se za chvíli dočkalo druhé branky, po rohovém kopu se hlavou prosadil Pejčinovič a bylo to 2:0.

Opařený Brest se nemohl dostat do tempa a další ránu utrpěl dvacet minut před koncem. Po další kombinaci vypálil Eric Bautheac a Thebaux kapituloval po třetí - 3:0 pro OGC Nice. Hosté se pokoušeli vstřelit alespoň jeden gól a to se nakonec podařilo. Po faulu v domácím vápně sudí nařídil pokutový kop a ten bezpečně proměnil Jonathan Ayité - 3:1 z pohledu Nice. Domácí ale drželi utkání pevně ve svých rukou, v nastaveném čase zvýšil na 4:1 krásnou střelou Eysseric! Poslední slovo měl hostující Brest. Baysse hlavičkou překonal Delleho a udělal tečku za tímto utkáním.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele