7. kolo
29.09.2012 20:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - SC Bastia 2:2

Korsická Bastia si po posledním debaklu od PSG spravila chuť a úterní postup ze 3. kola Coupe de la Ligue potvrdila na hřišti Nice, se kterým se nyní rozešla smírně. Ačkoli OGC sahalo dvakrát po třech bodech, hostům se vždy podařilo stav srovnat. Oba tak v tabulce od sebe dělí stále jen jeden bod.

Do první větší šance zápasu se dostali domácí a hned z toho byla úvodní branka. Cvitanich ve 32. minutě vyzkoušel svou mušku a střelou zpoza vápna zařídil OGC vedení. O deset minut později ovšem Bastia korigovala a to díky Rothenovi, jenž se trefil parádním pokusem z přímého volného kopu.

Pro bývalého hráče Monaka či PSG to byla mimochodem první branka od roku 2009, kdy skóroval v nejvyšší francouzské soutěži naposledy. Nice se nakonec znovu podařilo vsítit branku v 57. minutě, jakmile Eyssericův centr usměrnil za záda gólmana Novaese hlavou z blízkosti obránce Civelli.

Spravedlivou remízu nakonec zařídil dvacet minut před koncem Modeste. Na již osmnáctý obdržený gól této sezóny odpověděl právě bývalý hráč Nice, který si udělal prostor v šestnáctce, naskočil si na centr z rohového kopu od autora vyrovnávací trefy Rothena a gólman Delle neměl podruhé v utkání žádnou šanci.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
rel7

Rothen krásně předvedl že ty přímáky pořád ještě umí

http://letalkfoot.fr/2012/09/les-buts-de-nice-bastia-2-2/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele