33. kolo
19.04.2013 20:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Olympique Lyon 1:2

Lyon i nadále živí naději na zisk první příčky, především se však po vítězství 2:1 na půdě Montpellieru dostal na druhou příčku před Marseille, která zaručuje přímou účast v Lize mistrů. HSCM se naopak pohárová Evropa trochu vzdaluje, šesté Lille je před ním vzdáleno na pět bodů, a to má navíc ještě zápas k dobru.

Byla to přitom velká, velká smůla pro domácí celek. Dlouho vše vypadalo alespoň na remízu, v závěru ovšem hosté dokázali udeřit. Ale pěkně popořádku... V první větší šanci utkání se objevil Lisandro López, na jehož hlavu nacentroval přesně Briand, Jourdren ale mezi třemi tyčemi celkem v pohodě zasáhl.

Na druhé straně si Mounier naběhl na pas od Hiltona, i gólman Vercoutre byl v tomhle případě pozorný. Lisandro López poté ani napodruhé Jourdrena překonat nedokázal, po půlhodině hry se mu to však přece jenom podařilo. Fofana vyslal doleva Gréniera, ten pak ve vápně našel přesně nabíhajícího si Argentince, jenž pohodlně zacílil.

Ještě před přestávkou se podařilo Montpellieru srovnat stav. Belhanda si udělal prostor na hranici vápna a odtud přesně mířenou střelou nedal Vercoutremu šanci. I ve druhé půli musel Vercoutre zasahovat jako první, Cabellův přímý volný kop ze 47. minuty byl totiž pořádně nebezpečný.

I nadále se domácí tlačili možná o trošku více do zakončení. Cabella našel perfektně v šestnáctce volného Charbonniera, jenž hlavou minul bránu o centimetry. V 90. minutě byl HSCM ještě blíže, Cabella po přihrávce Bedima ale trefil jen tyčku. V nastavení přitom udeřil soupeř - Grénier po rohovém kopu poslal odražený balón za záda Jourdrena.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Langi

poďme vyhrát venku zase jednou...prosím

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 HSC 3 body by potesili

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele