29. kolo
16.03.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - ES Troyes 1:1

Fotbalisté Troyes zkomplikovali situaci Montpellieru, který bojuje o evropské poháry, a sami se stále drží v boji o záchranu. Domácí přitom po poslední porážce s Nice vstoupili do utkání tentokráte dobře, Charbonnier je poslal už v sedmé minutě do vedení. Jenže ve druhé půli skóroval Jean, přičemž obhájce titulu již další trefu nepřidal.

Zdálo se, že Montpellier nebude mít se ziskem tří bodů nad nováčkem ligy větší problémy, Congrého pas totiž převzal Charbonnier, který z blízkosti neměl problém zacílit. O čtyři minuty později napřáhl Belhanda, vypálil přitom skvělou dělovku na gólmana Thurama-Uliena, ten ale dokázal s vypětím všech sil vyrazit balón do zámezí.

Jen o minutku později musel být hostující brankář v pozoru znovu, dovoloval si totiž na něj Bedimo, avšak ani v tomhle případě se nedal překonat. Troyes si muselo počkat na svou první šanci do 30. minuty, Nivetův pas usměrňoval nešťastně do břevna Colin. A dá se říci, že už tohle bylo varování pro HSCM, proč by se měl vrátit k útočení tak jako v úvodu střetnutí.

V 51. minutě bylo vyrovnáno. Stambouli si nedokázal ve středu pole poradit s Nivetem, ten následně uvolnil mladíka Jeana, jenž pohodlně zavěsil za záda Jourdrena. O čtyři minuty později se na druhé straně mohl trefit Belhanda, z přímého kopu ovšem zamířil do břevna. Thuram-Ulien pak předvedl dva dobré zákroky proti Utakovi ze 73. minuty a Mounierovi z 83. minuty.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele