36. kolo
10.05.2013 20:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Stade Reims 3:0

Lille po posledním zaváhání na půdě Toulouse zabralo a po hladké výhře 3:0 nad Remeší dál živí naději na zisk třetí pozice. Hosté si přáli zřejmě jakýkoli úspěch, aby byli sestupovému pásmu vzdáleni co nejvíce, proti dobře hrajícímu soupeři ale prakticky neměl šanci. O dva góly se postarali Kalou, jednou se trefil Payet.

Dogy byly od začátku jasně lepším týmem. Remeš zkusila hrát pozorně dozadu, i tak si však LOSC věděl s jeho obránci rady. Nejprve zahrozil Rodelin, který si u vzdálenější tyčky naskočil na rohový kop Payeta, trefil ovšem následně jen břevno. Ve 20. minutě již dodal domácím klid Kalou.

Rodelin našel svého spoluhráče z Pobřeží slonoviny, Kalou pak obešel Webera, zmátl i gólmana Agassu a zakončil do prázdné branky. O pár chvil později se znovu třáslo břevno. Martin uvolnil Payeta na pravé straně, ten si to odtud namířil do středu pole, kde se zbavil i Devauxa, pak měl ovšem trochu smůlu v koncovce.

V závěru poločasu Payet prověřil Agassu ještě jednou, ten si ovšem s jeho šancí poradil. Kouče Rudiho Garciu sice mohla mrzet produktivita jeho mužstva, po obrátce se ale velmi rychle uklidnil. Předtím měli sice domácí štěstí, že gólman Mouko nohama vyrazil střelu Diega, pak však na 2:0 zvýšil Payet.

Martin mu poslal míč, lilleský záložník ho zavezl do vápna, a poté už s jeho nechytatelnou střelou nemohl Agassa prakticky nic dělat. Následně Rodelin trefil boční síť, na druhé straně Ayitého volej levačkou skončila nad břevnem. V 77. minutě se nakonec prosadil ještě jednou Kalou, jenž si věděl rady se strážcem Signorinem i pozdějším zakončením.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele