32. kolo
13.04.2013 20:00 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Montpellier HSC 4:2

Bordeaux až nečekaně snadno přehrálo Montpellier a stále může živit naději na zisk příčky zaručující evropské poháry pro příští sezónu. Na vítězství 4:2 se mimochodem podílel gólově i český reprezentant Jaroslav Plašil. Mezi oběma týmy je tak díky nyní jen dvoubodový rozdíl, přičemž hosté i přes tuto porážku zůstali na sedmém místě.

Domácí vlétli do zápasu jako uragán. Už v 6. minutě zvolnila branková konstrukce, Obraniak totiž našel svým centrem hlavu Fauberta a ten se mohl jen podrbat na hlavě, že nezakončil o trochu lépe. Přesto to Les Girondins nemuselo tolik vadit, o pět minut později Sertic poslal z rohového kopu centr na Saného, jenž hlavou načal účet.

Ve 24. minutě domácí navýšili náskok. Obraniak vybídl Diabatého, ten se dokázal zbavit Hiltona i El Kaoutariho a následně v pohodě překonal brankáře Jourdrena. O pár chvil později si vzal slovo Plašil, který zužitkoval centr z levé strany od Trémoulinase - 3:0. Do přestávky HSCM dokázal snížit díky Cabellovi. Ten si vyměnil míč s Camarou a v koncovce pak neměl problém.

Všechny spekulace o možném zvratu nakonec vyvrátil devět minut po obrátce Saivet. Trémoulinas byl znovu v akci, pěknou přihrávkou našel svého spoluhráče, jenž přidal čtvrtý zásah FCGdB. V nastavení ještě hosté přidali díky Stambouliho trefě alespoň čestný úspěch, ten ovšem pochopitelně vlastně vůbec o ničem nerozhodoval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mysoccerplace.net/video/bordeaux-vs-montpellier-4-2-highlights

No a trefil se i Plašil, to se moc často nestává.

Reagovat
smazaný uživatel

bordeaux sleduju uz jenom kvuli nemu, abych vedel jestli v ty repre ma co delat nebo ne, ten gol se hodi, i kdyz to byla takova klasika, bezel a dostal to metr pred branku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele