29. kolo
16.03.2013 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - Valenciennes FC 1:1

Sochaux nevybředlo ze sestupového pásma, po posledním debaklu v Évianu ovšem částečně napravilo svou reputaci remízou s ve středu tabulky hrajícím Valenciennes. Oba týmy vyslaly na soupeřovu branku hned několik nebezpečných střel, přičemž domácí měli více gólových možností. Utkání by si zasloužilo možná o nějakou tu branku navíc.

Domácí byli na začátku o něco aktivnější, po rohovém kopu Boudebouze ze 3. minuty přitom mohli být oprávněně naštvaní, že na ukazateli skóre nesvítila v jejich prospěch jednička na kontě gólů, jelikož po hlavičce Kantého míč opravdu překročil brankovou čáru. Hlavní sudí Ennjimi spolu se svými asistenty si toho ale nevšimli, takže Melikson odkopl balón do bezpečí.

Boudebouzův další rohový kop o chvilku později byl znovu nebezpečný, Poujolovu hlavičku ale dokázal fantasticky zlikvidovat gólman Penneteau. Neuběhly ani dvě minuty a otřásalo se břevno hostující svatyně. Boudebouz svým pasem zleva našel Bakambua, který ho trefil hlavou. Až se nakonec v 8. minutě přece jenom FCSM dočkal zaslouženého vedení.

Roudetovu střelu sice dokázal Penneteau ještě polapit, na dorážku ze strany aktivního Boudebouze už však neměl. V první půli ještě zahrozili Bakambu s Kantém, proti nimž ovšem Penneteau vytasil další dva skvělé zákroky. Do přestávky ještě stihl podruhé v utkání rozezvonit soupeřovo břevno hlavou Kanté, který si ani v tomhle případě úspěšnou trefu nepřipsal.

Druhé dějství už tolik zajímavé nebylo, Sochaux polevilo v ofenzívě, VAFC přece jenom srovnal hru a dočkal se vyrovnání. Brankář Pouplin musel už zareagovat na hlavičku Sancheze ze 64. minuty, až se nakonec v 82. minutě do listiny střelců zapsal osmnáctiletý Nguette. Ten se zbavil ne úplně jistého Poujola a levačkou přesně zacílil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele