8. kolo
06.10.2012 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Stade Rennes 0:1

Sochaux má velký problém. Les Lionceaux totiž dnes před vlastním publikem podlehli ambicióznímu Stade Rennais, a po porážce 0:1 zůstávají nadále namočeni v bahně sestupových starostí.

Utkání rozhodl brzký gól tureckého kanonýra Mevluta Erdinga, který jediným zásahem potopil svůj bývalý klub a zároveň vyzvedl ten současný do vrchní poloviny ligové tabulky. Je to pozoruhodné memento síly Antonettiho týmu, který na začátku sezony vypadal docela na dně - v současnosti Rennes neprohrálo už 4 zápasy v řadě. Sochaux se naopak opět propadlo do sestupové zóny.

Les Rouge et Noir nastoupili do utkání jako sebevědomější celek a vidět to bylo hned od začátku, konkrétně od 6. minuty, kdy převzali vedení - Kévin Théophile-Catherine vyslal perfektní centr, který se od Erdingovy přesně nastavené hlavy odrazil do tyče a následně do brány - 0:1.

Domácí Les Lionceaux po inkasované brance zapnuli na vyšší obrátky a málem vyrovnali, ale Contoutova dělovka se do brány o pár čísel nevešla. Další šance pak zlikvidoval gólman Benoït Costil, který po dnešku určitě nebude oblíbeným hráčem sochauxského Sébastiena Roudeta.

Rennes se k další větší šanci propracovali až těsně po začátku druhé půle - a opět u toho byl Erding, který však pálil těsně mimo. Na druhé straně se Costil musel činit při dobré ráně Privata, kterého vyslal do šance dobrým centrem Boudebouz. Sloan Privat byl vůbec smutnou postavou závěrečných minut, alespoň pro domácí publikum - nejenže krátce nato hlavičkoval mimo branku, ale v samém závěru navíc opřel svůj volej pouze do tyče. Rennes tak uhájilo nesmírně důležité vítězství.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele