4. kolo
01.09.2012 20:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Montpellier poprvé vyhrál, Sochaux stále čeká na body

Obhájce titulu konečně zabral, své výsledkové prokletí zlomil ve čtvrtém kole - aneb jak si Montpellier poradil v Sochaux a poprvé v sezoně zvítězil...

Sochaux pokračuje v herní i výsledkové mizérii a stále zůstává jediným prvoligovým týmem čekajícím na bodový úspěch v nové sezoně. To Montpellier po úvodní remíze a následným dvěma porážkám konečně zabral a díku zisku tří bodů se odpoutal od chvostu tabulky, nyní mu patří dvanáctá pozice.

Hosté byli od začátku o něco aktivnější, daleko více se snažili o prolomení výsledkové bídy. Již v úvodních minutách se obranou soupeře prohnal Henri Bedimo, jeho nepříjemný pokus levačkou však gólman Pierrick Cros dokázal polapit.

Nicméně rozhodčí již po čtvrthodině hry odpískal pro hosty pokutový kop. Yaya Banana nedovoleně srazil v pokutovém území Younese Belhandu, jenž se sám postavil k exekuci penalty. Marocký reprezentant parádní ranou k tyčce nedal Crosovi v bráně nejmenší šanci (nehledě na to, že ten zamířil na druhou stranu) - 0:1.

Sochaux bylo inkasovanou branku zaskočeno snad ještě více než obvykle, do jakés takés příležitosti se dostalo až ke konci první půle. Hiltonovu laxní rozehrávku zachytil Cédric Bakambu, jehož tvrdou ránu však ještě před brankářem Jourdrenem dokázal zneškodnit stoper Yanga M’Biwa.

Druhá branka nakonec padla do jiné branky než ta první, nicméně radovali se opět hráči Montpellieru. Již ve druhém poločase totiž náskok zvýšil Emanuel Herrera. Bedimo centroval míč na vzdálenější tyč, kde ho měl bez problémů pryč odhlavičkovat bránící Mathieu Peybernes. Obránce domácích však balon poslal přímo k nohám číhajícího Herrery a ten neváhal - 0:2.

Jestliže v té době vládla na Stade Auguste Bonal pohřební atmosféra, alespoň trochu ji svou druhou brankou v sezoně vylepšil Sloan Privat. Ten si naběhl na přímý kop Sebastiena Roudeta a na vzdálenější tyči usměrnil balon hlavou do sítě - 1:2.

Nicméně poslední, třetí hřebíček zatloukl dvanáct minut před koncem do domácí rakve záložník Rémy Cabella. Mladíček v dresu Montpellier gólmana soupeře překonal z ostrého úhlu - 1:3.

Poslední (nakonec i to bylo smuteční) slovo však měli domácí. Celý ceremoniál zakončil svou ranou do připraveného brankáře Jourdrena autor jediné branky domácích Sloan Privat...

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde v zapase o to ,kdo zabredne do jeste vetsi mizerie,hoste se budou tezce vyrovnavat s odchodem nej strelce minule sezony (Giroud). Sochaux umi prekvapit , tak to muze vyjit ted 1:0.

Reagovat
Veselac

1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele