1. kolo
11.08.2012 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

ES Troyes - Valenciennes FC 0:1

Největší outsider Ligue 1 Troyes vstup do nejvyšší soutěže nezvládl, před vlastními fanoušky podlehl o jediný gól Valenciennes. Porážka je o to smutnější, že jedinou trefu hostů "obstaral" deset minut před pauzou Rincón díky svému vlastenci. VAFC si naopak lepší start do nového ročníku přát nemohl.

Domácí přitom začali nebojácně, už v 8. minutě se probil do střelecké pozice Obbadi, jenž zkoušel štěstí z hranice vápna, nicméně brankář Penneteau jeho pokus vyrazil do zámezí. O tři minuty později zase bylo rušno na druhé straně, Dosseviho kroucenou ránu ovšem také fantasticky zlikvidoval brankář Thuram-Ulien.

Onen rozhodující moment nastal ve 34. minutě. Dossevi pronikl do šestnáctky, vystřelil a míč vteřinu nato tečoval do vlastní sítě Rincón. Penneteau se ještě před přestávkou musel mezi třemi tyčemi činit, opět to na něj zkoušel Obbadi, ale neuspěl. Ani ve druhém dějství se již stav utkání nezměnil.

Troyes přesto mělo několik šancí na to, jak alespoň vyrovnat. Obbadi nacentroval na dos Santose, jehož rána z první se otřela o tyčku. Po něm mohl skórovat i Bahebeck, skvěle ho totiž vyslal do šance N'Sakala, následně však nevyzrál na Penneteaua. Poslední příležitost měl Nivet, jenže i jeho střelu z voleje lapil hostující gólman.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 10

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciennes výhra 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Valencianes bylo loni silne hlavne doma ,kde porazelo i tymy z hornich pater tabulky. Verim v neprohru domacich....1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele