15. kolo
02.12.2012 17:00 CET
2 : 3
(2:0)

Reportáž

ES Troyes - Stade Rennes 2:3

Po vítězství v Coupe de la Ligue si Rennes poradilo s Troyes také podruhé v lize. Byla to ovšem hodně dramatická bitva: Domácí vedli po poločase 2:0, hosté se však v poslední desetiminutovce dvakrát prosadili, a když se k tomu přičte ještě trefa Alessandriniho ze 48. minuty, suma sumárum byl SRFC o gól lepší.

Troyes se poprvé prosadilo ve 24. minutě. Mavinga unikl po pravém křídle, následně poslal balón na vzdálenější tyčku, kde Nivet udělal pár kroků vpřed a pak v pohodě prostřelil gólmana Costila. Blízko vyrovnání byl na druhé straně Alessandrini, nicméně brankář Thuram-Ulien si s jeho pokusem poradil.

Pět minut před přestávkou domácí navýšili vedení. Bahebeck tentokráte pronikl podél levé lajny, zbavil se Théophila-Catherineho, nacentroval na hlavu Darbiona, který v pohodě zacílil. Rennes se snížení dočkalo ve druhém poločase, konkrétně tři minuty po jeho začátku - Alessandrini skvěle zakroutil svou střelu z přímého kopu do brány.

V 77. minutě se EST radoval z branky, vsítil jí konkrétně Obbadi po pasu od N'Sakaly, avšak proti byli rozhodčí, podle nichž stál Francouz v ofsajdu. Čtyři minuty na to bylo vyrovnáno, jakmile Féret nechytatelnou ranou nedal Thuram-Ulienovi žádnou šanci míč polapit. Nešťastné utkání poslední celek tabulky dovršil v samotném závěru.

V 89. minutě hosté udeřili z brejku, do něj se dostal po nadýchaném pasu Danzého rychlík Pitriopa, který pak v koncovce před Thuram-Ulienem nezaváhal. Troyes se navíc bude muset minimálně v následujícím kole obejít bez služeb Corentina, který za ostrý atak Danzého dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučený.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele