35. kolo
03.05.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Girondins Bordeaux 0:0

Naděje St. Étienne na postup do Ligy mistrů pro příští sezónu spadly po bezbrankové remíze s Bordeaux zase o nějaký ten stupínek níže. Aktuální vítěz Ligového poháru měl více šancí než soupeř, koncovka ale Les Verts tentokráte zradila a navíc se mezi třemi tyčemi skvěle uvedl i gólman Cédric Carasso.

Po trošku vlažnějším úvodu utkání se do první větší příležitosti dostal ve 23. minutě Aubameyang. Ten si naběhl na dlouhý pas od Guilavoguie, fantasticky ovšem dokázal zakročit Carrasso. Aubameyang byl blízko gólu také po půlhodině hry, avšak po milimetrovém centru od Hamoumy pálil mimo.

St. Étienne se i nadále více tlačilo do útoku. Hamouma následně zkusil štěstí ze střední vzdálenosti, jakmile prošel kolem dvou obránců, jeho pokus ovšem zastavil znovu výtečný Carrasso. O chvilku později bylo rušno po rohovém kopu Lemoineho, odvracející Saivet nakonec se štěstím nezamířil do vlastní branky, ale jen do břevna.

Domácí celek převzal iniciativu hry i po přestávce. Hamouma nejprve uvolnil Guilavoguie, jenž míč napálil ihned z první, Carrasso ale i v tomhle případě stačil vyrazit do zámezí. V 58. minutě se ocitl ve výborné střelecké příležitosti Brandao, Carrasso však byl zase proti tomu, aby se soupeř ujal vedení.

Dá se říci, že jedinou vážnější možnost si hosté vytvořili v 74. minutě. Plašil hezky našel volného Fauberta, ten vypálil pravačkou, jeho střela nakonec skončila těsně nad brankou. V závěru byl už ASSE trochu v křeči, přesto mohl skórovat ještě Aubameyang, protentokrát skončil balón jen na boční síti.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 snad dalsi silny super na lopate

Reagovat
smazaný uživatel

ASSE

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, 3:2, 3:3...nějak tak asi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele