4. kolo
27.08.2011 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Valenciennes utrpělo třetí porážku, selhalo proti Bordeaux

Hodně, hodně špatný start do sezóny prožívají fotbalisté Valenciennes. Po prohře 1:2 s Bordeaux jsou totiž na posledním místě. Přitom tenhle zápas nemělo VA špatné rozehrané, bohužel však trefy náhradníků soupeře rozhodly o jeho neúspěchu. Během čtyř zápasů mají navíc domácí na svém kontě jen dva vstřelené góly.

Vlastně až do 27. minuty se nic podstatného neudálo. Až tehdy domácí Danic výbornou technickou přihrávkou našel přesně na vteřinu ve vápně nabíhajícího Dosseviho, který ihned z první zaslal balón do sítě. Jak krásný a jednoduchý může být fotbal! O pět minut později mohl skórovat Pujol, kdyby se mu ovšem aspoň podařilo drknout do Dosseviho pasu.

Les Girondins soupeře pořádně zatlačili před přestávkou, v bráně však stál pozorný a vždy připravený gólman Penneteau. Lapil jak nebezpečný pokus českého štírka Plašila, tak i ten od Maurice-Belaye, jemuž daroval míč svou chybou Gouffran. Ještě předtím pálil jen těsně vedle Gouffran.

Po obrátce si však naopak musel zachytat bordeauxský muž v rukavicích jménem Cedric Carrasso. Bravurně zasáhl proti přízemní a hodně jedovaté střele Pujola, kterému vybojoval pozici svou pílí Danic, po této akci se ovšem hra z ničeho nic přesunula na druhou stranu, kde zase Pennetau chytal prudkou hlavičku Ben Khalfallaha.

Další možnost, jak mohlo VA pojistit dobrý výsledek, měl v 72. minutě z rychlého protiútoku znovu Dossevi, avšak se svou šancí, do které ho dostal parádní centr Danics, naložil prachbídně, pálil totiž vedle. Nakonec se svěřencům trenéra Sáncheze tohle neproměňování v posledních deseti minutách šeredně vymstilo.

Bordeaux se podařilo srovnat v 80. minutě. Po standardce Trémoulinase se dostal k balónu volný Gouffran, jehož stačil Penneteau ještě vychytat. Na další ránu A. Traorého už však neměl nárok. Ve druhé minutě nastavení pak zařídil hostům tři body Modeste, i když se domácí hodně čertili, že před tím sudí Piccirillo neodpískal jeden z nebezpečných zákroků.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zapas kde padne max 1 gol, 0:0, 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele