10. kolo
16.10.2011 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Sochaux 3:0

Valenciennes se po špatném startu do nové sezóny dostává do formy a šplhá tabulkou výše a výše. Po vítězství 4:0 nad Dijonem a remíze 1:1 s Marseille to tentokráte odneslo Sochaux. Hosté na Stade Nungesser nepodali příliš dobrý výkon a po dvou brankách Aboubakara a jedné od Kadira odjíždějí domu zaslouženě poraženi.

V 8. minutě se v první šanci ocitl domácí Danic. Kadir vlétl jako uragán do vápna a přihrávkou následně našel svého spoluhráče, který svou střelou minul bránu jen o centimetry. Ve 26. minutě pálil nebezpečně Dossevi, ale hostující obránce Mikari mu jeho ránu zablokoval, Kadirova hlavička pět minut před koncem letěla jen nad.

Přece jenom se o něco lepší domácí ještě do přestávky ujali jednobrankového vedení. Bong vhodil dlouhý aut do vápna, tam si balón zpracoval nadvakrát krásně Aboubakar a z voleje ze vzduchu našel svou dělovkou přesně skulinku mezi tyčkou a gólmanem Richertem. Sochaux se ve druhém dějství trochu probudilo.

Především úvod utkání VA nevyšel tak jako první půle. Privat se pokusil o překonání brankáře Penneteaua, jenže neuspěl. Boudebouz pak kroutil svůj pokus z přímého kopu, avšak trefil jenom tyčku. V 70. minutě Valenciennes vsítilo svou druhou branku utkání a za chvilku na to i definitivní třetí.

M. Traoré hezky sebral míč soupeři, na levé straně pak uvolnil Danica, který skrz celé vápno našel na vzdálenější tyčce Kadira, jenž se z blízkosti nemýlil. Výhru 3:0 pak pečetil o pět minut později svým druhým zásahem Aboubakar. Tentokráte hezky operoval na malém vápně, dostal se k němu sklepnutý míč, a nikým nehlídán pohotově skóroval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Veselac

X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele