10. kolo
15.10.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Marseille 0:0

Ligové trápení Marseille pokračuje, Olympique vyhrál jenom jeden zápas a platí to i po desátém kole. V tom si odvezl bod ze hřiště Toulouse...

Domácí se v případě výhry mohli dotáhnout na čelo tabulky a do karet jim hrála poměrně dlouhá přesilovka. Tu využít nedokázali, stejně jako Marseille nedokázali najít recept na obranu soupeře.

První vzrušení přinesla 13. minuta a střela Fanniho, s níž si poradil Ahamada. Ten byl bez práce o několik desítek sekund později, z dálky střílel Cheyrou, jeho ránu tečoval bránící Abdennour a míč skončil na břevně.

Cheyrou byl hodně vidět a znovu o sobě dal vědět po dvaceti minutách, vyznamenat se musel Ahamada. Domácí brankář vyrazil i volej Andreho Ayewa a těsně před koncem první půle v síti neskončil ani trestný kop Cheyroua.

Hosté byli lepším týmem, velkou nepříjemnost ovšem znamenala 58. minuta, Kabore ostře fauloval Braatena a sudí Gautier ho odměnil červenou kartou.

Ani v početní převaze se domácí nedostávali do šancí a byl to Olympique, kdo byl aktivnější. V 79. minutě na sebe upozornil Jordan Ayew, po jeho dobré práci pálil těsně mimo Lucho. V 80. minutě pak zakončoval Andre Ayew, Ahamada byl znovu připraven.

Skóre bylo stále vyrovnané a vedle toho se srovnal i počet hráčů na trávníku, když byl v poslední minutě vyloučen Capoue. V nastavení pak ještě pálil z trestného kopu nepřesně Tabanou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je k posrání taková smůla... to už snad není možné, něco už se musí stát, lol

proti Arsenalu jasná 1... je musí spláchnout jak nic, po tom včerejšku si vyžrali všechno nejhorší, tak v LM mistrů by měli vyhrát s přehledem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele