27. kolo
10.03.2012 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

TFC nepřiživilo pohárové naděje, osudným se mu stal Lorient

Rozjetí svěřenci Alaina Casanovy nedokázali na svém trávníku přemoct do této chvíle trápícího se protivníka z Lorientu, oba celky se nakonec rozcházejí s bodem na kontě, ten má však určitě větší váhu pro Toulouse, bojujícímu o evropské poháry.

Toulouse držící sérii tří vítězných zápasů v řadě vstoupilo do utkání proti tápajícímu Lorientu lépe a od prvních minut mělo více ze hry. Hodně aktivní byl Machado, jehož časté střelecké pokusy dělaly hostujícímu celku značné problémy, častokrát musel své kvality ukázat pohotový Audard. Na druhé straně mohl otevřít skóre Emeghara, ani jemu však nebylo přáno - proti byl Ahamada.

Jinak se ovšem pokračovalo podle jasně nalinkovaného scénáře: Didot zakombinoval s Machadem, ani jejich spolupráce však kýžené vedení nepřinesla. Prvně jmenovaný potom vybojoval příležitost pro Rivièra, ten ale pro změnu ztroskotal taktéž na Audardovi!

Hosté z ničeho nic zaútočili, Aurierova střela se však do určeného prostoru tak jako tak nevešla. Do poločasu mohl ještě obrátit kormidlo na lorientskou stranu Monnet-Paquet ovšem stejně jako jeho předchůdcům, tak i jemu se postavil do cesty strážce hostující svatyně Ahamada.

Padesátá minuta přinesla Lorientu nečekaný dárek. Po akci Auriera s Tabanouem si srazil balón do vlastní branky Mareque - 0:1. Hosté začali ve snaze o vyrovnání tlačit na pilu: Barthelmeho pokus ovšem lapil mladičký Ahamada. Krátce po hodině hry už bylo srovnáno, postaral se o to přihrávající Sigamary Diarra a zakončující Emeghara - 1:1. V samém závěru našel Machado ještě Rivièra, avšak mladý střelec zacílil a nedokázal svou akci dotáhnout až do samotného gólového vyústění, Capoue pak ztroskotal na Audardovi.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele