25. kolo
26.02.2012 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Lille OSC 1:1

Spravedlivým nerozhodným výsledkem skončil duel mezi Lille a Rennes, dvěma celky, které bojují o účast v evropských pohárech. Hosté měli padesát dva minut výhodu přesilovky, jelikož byl vyloučen domácí Apam. Dogy však jednobrankový náskok, zařízený Chedjouem, neudrželi. Rennes nakonec srovnalo stav v 90. minutě Erdincem.

Už v 10. minutě se po přihrávce od Féreta dostal sám před gólmana Landreaua obránce Kana-Biyik, jenže defenzivní práce mu jde zřejmě určitě lépe. Na hostujícího muže v rukavicích totiž nevyzrál. O tři minuty později na Landreaua vypálil jiný bek v podobě Théophile-Catherineho, nicméně po spolupráci s Pitroipou ani on nebyl v koncovce úspěšný.

Jedním z klíčových okamžiků celého zápasu byla 38. minuta. Apam totiž ve středu hřiště nešťastně zavadil o Cola, a protože sudí Turpin mu již za tento přestupek ukázal již druhou žlutou kartu, musel se domácí obránce pakovat ze hřiště. Co bylo pro SRFC ještě horší, že z následné standardky se soupeř ujal vedení.

Pedretti poslal centr do vápna, kde ho hlavou prodloužil do brány prosadivší se Chedjou. Rennes přesto nic nezabalilo. A ve druhém poločase mělo dokonce i více gólových šancí. Landreau musel polapit Kembo Ekoka nadvakrát, po přihrávce od Pajota následně z výborné pozice pálil Erdinc jen mimo.

Na druhé straně mohl přece jenom navýšit vedení Cole, avšak Costil jeho pokus vyrazil do zámezí. I v deseti se jinak domácí hnali za vyrovnáním, po centru od Danzého se o to mohl postarat ve stoprocentní pozici M'Vila, jenže jeho střela z první minula bránu. Costil přitom rovněž držel naděje svého týmu nad vodou.

Otravovat ho si totiž dovolili Pedretti i i Jeleň, jenže renneský gólman se mezi třemi tyčemi nedal. Nakonec se svěřenci kouče Fréderica Antonettiho dočkali zaslouženého vyrovnání v poslední minutě utkání. Kana-Biyik milimetrovým pasem našel u tyče nenápadného Erdinca, který se zjevil jako duch a z blízkosti uklidil míč do sítě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele