19. kolo
21.12.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - Girondins Bordeaux 1:0

Rennes se po sérii proher konečně vzchopilo a porazilo Bordeaux, které naopak nepotvrdilo vzrůstající formu. Les Girondins inkasovali poprvé po čtyřech zápasech a spadli na desáté místo, zatímco domácí poskočili na pátou příčku a opět se tak hlásí do bojů o poháry.

Zápas na Stade de la Route du Lorient poznal zaslouženého vítěze; Les Rouge et Noir svého soupeře přehráli a hosté se prakticky za celých devadesát minut nebyli schopní protlačit do šance. Výjimku tvořila pouze situace z 12. minuty, kdy nebezpečně pálil Plašil, ale Benoit Costil si s jeho pokusem dokázal poradit.

Poté už se ke slovu přihlásilo Rennes. Victor Hugo Montaňo mohl změnit skóre jako první, a to dokonce dvakrát rychle po sobě; reprezentační gólman Carrasso byl však pokaždé pozorný. Bezbrankové skóre prvního poločasu pak zpečetil opět Montaňo, který nedokázal zužitkovat chytrý Pajotův míč a poslal jej hlavou nad břevno.

Po pauze už na hřišti existovalo jen jedno mužstvo. Nejprve pokoušel štěstí Jonathan Pitroipa, ale svoji pověst mizerného zakončovatele neprolomil - jeho rána k levé tyči nebyla přesná. Na "příliš malou branku" si mohl postěžovat chvíli poté i Yacine Brahimi, kterému tentokrát chyběly decimetry pro změnu napravo.

Odolávající Bordeaux bylo definitivně zlomeno v 52. minutě, kdy se k míči za hranicí pokutového území dostal Kombo-Ekoko a propálil všechno před sebou, včetně Carrassa - 1:0.

O 10 minut později se ještě pokoušel navýšit náskok Pajot, ale narazil na výborně chytajícího brankáře hostí. Ten se předvedl ještě v samém závěru utkání, kdy už v nastaveném čase skvěle vytlačil Pitroipovu hlavičku. Na body pro svůj tým ale ani jeho výkon nemohl stačit.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele