38. kolo
20.05.2012 21:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Sestupuje také Dijon, s Rennes prohrál 0:5

Smutní nakonec mohou být oba dva. Rennes sice vyprášilo Dijon pěti brankami, k postupu na pátou příčku zaručující Evropskou ligu pro příští sezónu mu to ale nakonec nepomohlo. Hostům je mizerněji možná ještě více. Po pouhém roce působení v Ligue 1 se s prvoligovou příslušností loučí nejvyšší porážkou v sezóně.

Pro Dijon bylo všechno špatně již od úvodních chvil. V 9. minutě si Montaňo naběhl na krásnou přihrávku od Féreta mezi tři obránce a z vyložené pozice nemohl brankáře Reyneta nepřekonat. Za tohohle stavu ještě nebylo v žádném případě rozhodnuto. Možná že klíčovým okamžikem zápasu byla 43. minuta.

Sankharé zřejmě neudržel v důležitém souboji se SRFC nervy, řekl, nebo možná spíš poslal hlavního rozhodčího Fautrela do oněch míst, a uviděl od něj následně červenou kartu. A jako by Fautrel od té chvíle měl hned na Dijon přísnější metr. Neuběhly ani dvě minuty druhého poločasu a už se kopala penalta v neprospěch nováčka.

Varrault fauloval ve vápně pronikajícího Pitroipu, míč si poté na bílý puntík postavil Kembo-Ekoko, který poslal Reyneta na druhou stranu a pohodlně skóroval. Na 3:0 zvýšil jen o pár okamžiků později Pitroipa, jenž zužitkoval pas od Féreta, v 58. minutě zasadil Dijonu další ránu znovu Kembo-Ekoko, jemuž opět asistoval Féret.

Naprosto skleslý a oslabený soupeř Rennes si dvacet minut před koncem udělal ještě větší zlo. Tuhle sezónu zakončil ne úplně povedeným způsobem také Zarour tím, že sestřelil nevybíravým způsobem Montaňa, a právem i on následoval Sankharého předčasně do sprch. V 81. minutě ještě upravil konečné skóre Hadži, kterému šanci připravil dobře hrající Danzé.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele