21. kolo
28.01.2012 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Brestois - Paris Saint-Germain 0:1

Vedoucí celek tabulky Paris Saint-Germain potvrdil úlohu favorita na půdě Brestu a díky jediné trefě Milana Biševace už ze 6. minuty se radoval ze tří bodů. Radost ovšem nemá rovněž z výsledků svých konkurentů - jak Lyon, tak Montpellier totiž rovněž nezaváhaly. Domácí zůstávají po prohře jedenáctí.

PSG vlétlo na soupeře už od začátku. Nejprve Bodmer zaspolupracoval s Gameirem, ten vyslal patičkou do dobré příležitosti Neneho, jeho následnou střelu však stačil polapit gólman Elana. O pár chvil později se však za jeho zády přece jenom zatřepotala síť. Gól přitom vstřelil opravdu hodně sváteční střelec.

Domácí na Jalletův centr z rohového kopu jako by vůbec nereagovali, všichni staticky stáli, míč se přes teč Grougiho najednou dostal k Biševacovi, který ho jen z blízkosti usměrnil do brány. A to dvě minuty na to zasáhla Brest další nepříjemnost, zraněného Zebinu musel nahradit už po osmi minutách hry Ferradž.

SB29 si vytvořil svou první šanci zápasu ve 13. minutě. Poyet svým centrem vybídl ke skórování Alphonseho, ovšem mezi třemi tyčemi dobře zasáhl brankář Sirigu. A po půlhodině hry Alphonse zahrozil znovu, jakmile mu dobrou možnost vypracoval Grougi. Avšak i v tomto případě jeho pokus z voleje lapil Sirigu.

Do poločasu mohli hosté ještě náskok navýšit, Bodmer však napálil pouze břevno. Druhé polovině zápasu svěřenci kouče Carla Ancelottiho dominovali. Elana dvakrát likvidoval v tutovce Neneho, Bodmerova rána byla znovu zablokována do břevna. Snad jen Čech Lička vyslal na Sirigua nebezpečnější pokus, leč bez gólového podtextu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jak bez pastoreho?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
twl

Stará paříž dokázala loni vydolovat remízu nowá paříž ukončí domácí serrii brestu viděl jsem je minule utkání pod koučem Ancelottim Nádherný fotbal a Mexes skvělý kauf ten hrál uplně luxusně!ačkoliv nebude hrát Pastore dostane se do základu konečně Gameiro...jinak sestava stejná

Reagovat
smazaný uživatel

mexes? nemyslis nahodou maxwella?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele