1. kolo
06.08.2011 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SM Caen - Valenciennes FC 1:0

Parádní trefa Grégoryho Promenta zařídila fotbalistům Cean v prvním kole Ligue 1 těsné vítězství 1:0 nad Valenciennes. Zápas byl po celou dobu hodně vyrovnaný, rozhodl zkrátka jeden jediný, zato opravu překrásný fotbalový moment.

Nejprve zahrozilo hostující Valenciennes. Dossevi poslal svůj centr z rohového kopu na hlavu Angouy, ten ale jenom smolně přestřelil. Na druhé straně si zachytal brankář Penneteau proti střele Fraua. Caenský Thébaux zase musel polapit šanci Danica, pak už se ale společně se svými spoluhráči mohl radovat z vedení.

Ve 34. minutě Proment napřáhl z dobrých třiceti metrů a jeho rána zaplula přesně do šibenice. Opravdoví fotbaloví fajnšmekři si mohli při tomhle gólu olizovat prsty na několik způsobů. Hosté se přesto snažili odpovědět ještě do poločasu, jenže Thébaux rychle zabránil podnikání jak Bongovi, tak Dossevimu.

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Obraně VA dělal stále problémy Frau, který si jednou takhle naběhl na centr od Bulota, ale jeho hlavičku zlikvidoval Penneteau. Největší možnost na vyrovnání měli hosté v 83. minutě, ale k jejich smůle trefil Gomis hlavičkou pouze břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele