9. kolo
01.10.2011 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Caen výhra proti Nice utekla až v závěru

Caen pokračuje v dobrých výkonech a po dnešní remíze 1:1 s Nice prodloužilo svou sérii neporazitelnosti již na čtyři utkání. Tři body mu přitom utekly až v poslední minutě, kdy na úvodní branku Fraua dokázal zareagovat Mouloungui.

Nice tak získalo svůj sedmý bod a posunulo se na patnácté místo, na výhru ale čeká již třetí utkání v řadě. Naproti tomu Caen se poměrně daří a po zisku dalšího bodu se posunulo již na sedmé místo. Z toho ztrácí na pohárové příčky pouze dva body, vedoucí Paris Saint-Germain má ještě o bod více.

Přitom lépe začali hosté. To když Didier Digard v 11. minutě prosvištěl podél postranní čáry, nacentroval ke vzdálenější tyči a Anthony Mounier svým volejem pouze nastřelil brankáře Alexise Thébauxe. O deset minut později se své první příležitosti dočkali také domácí fotbalisté. Frederic Bulot se dostal na levé straně do výhodné pozice, našel centrem dokonce dobře postaveného M’Baye Nianga, ten ale svůj pokus usměrnil pouze těsně vedle branky.

Caen se postupně stávalo pánem na domácím hřišti, což potvrdil následující akcí Frau se Sorbonem. Druhý jmenovaný využil dalšího menšího zaváhání na pravé straně obrany soupeře a jeho dobrá práce znamenala solidní pozici pro kanonýra Fraua. Jeho střelu z první ale fantastickým zákrokem dokázal vytáhnout David Ospina.

Aktivní zůstávala i mladičká dvojice Bulut-Niang. Role se od úvodní akce nezměnily a Bulut znovu svým krosem našel mladičkého Nianga - ani tentokrát se ale jeho hlavička neujala, skončila těsně mimo. Pomalý start do druhého poločasu prolomila až šance Fabrice Abriela, jemuž do výhodné pozice nahrál Emerse Fae.

Brzy se ale do zakončení znovu hnali domácí, konkrétně to byl znovu Frau. Tomu parádní přihrál Nicolas Seube, zkušený kanonýr si poradil s bránicím Lucianem Monzonem a Ospina balon vyrážel na poslední chvíli nohou. Brankář hostů musel zasahovat i o pár okamžiků později, nebezpečnou ránu vyslal Bulut.

Nakonec se ale domácí přeci jen ujali vedení, načínala se právě 80. minuta, když centr Jerryho Vandama poměrně bez problémů dokázal odvrátit Renato Civelli. Nicméně bez problémů se neukázala trajektorie míče - ten si to totiž následně namířil přímo k dobíhajícímu Frauovi, jenž balon jednoduše usměrnil do branky - 1:0.

Po dalších pěti minutách hry muselo být utkání na deset minut přerušeno kvůli výpadku proudu, následně se hosté dočkali vyrovnání. Seubeho o míč jednoduše obral Fae, jeho pokus z větší vzdálenosti pro Thébauxe nebyl problém, nicméně dorážka z kopaček Moulounguiho z bezprostřední blízkosti znamenala jistou branku - 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra domacich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele