3. kolo
20.08.2011 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Lille OSC 1:2

Obhájce titulu Lille si konečně ve 3. kolem připsalo svou první výhru sezóny. V souboji s Cean, které naopak bylo do té doby stoprocentní, bylo jasně lepším týmem a po právu ho porazilo 2:1. Gólů se však dočkalo až ve druhém poločase, kde již SMC dokázalo snížit pouze z pokutového kopu.

Z obou stran se hrál líbivý fotbal, který diváky nemohl nudit. V 16. minutě si první loženku vytvořili hostující Dogy, Pedretti se náhle vrhnul neohroženě do vápna, přihrál následně kanonýru Sowovi, jenže k jeho smůle pálil jen do připraveného brankáře Thébauxe. O chvilku později zase Bastos jen o píď hlavou přestřelil po centru od Hazarda.

Garciovi hoši byli i nadále na hřišti těmi lepšími, ve 37. minutě se jim dokonce dvakrát za sebou podařilo rozezvonit brankovou konstrukci. Nejprve tyčku málem zbourala Payetova rána a po něm z dorážky trefil břevno Hazard. Ani podruhé Payet těsně před přestávkou svou volejí na Thébauxe nevyzrál.

V první půli hodně zatažené Cean se dostal vůbec ke své vážnější šanci devět minut po pauze. Vlastně k ní ale přišel tak trochu náhodou. Hamouma se chytře zmocnil špatné rozehrávky Chedjoua, ale v koncovce trochu zazmatkoval a zamířil jen mimo. Thébaux si poté naopak musel poradit jak s příležitostí Sowa, tak i Hazarda.

Jenže domácí brankář prostě nemohl být neprůstřelným mnichem až do konce. V 68. minutě přece jenom kapituloval. Hazard zleva svým centrem našel Pedrettiho, který si připsal svou první trefu v novém dresu. A v 88. minutě pojistil tři body Debuchy, jelikož dobře využil pěkného úniku Pedrettiho po pravé straně.

Tolik jisté však vítězství Lille v kapse ještě nemělo. Přece se do zápasu vložila ještě jedna zajímavá situace a to když musela být nařízena penalta za Obraniakovu ruku ve vápně. Copak o to, Nivet jí dokázal proměnit, avšak nic platná munakonec nebyla. Dogy totiž ve zbývající desítkách sekund soupeři již nic nepovolili.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne vyrovnany zapas,ale řekl bych ze Lille melo v předešlích dvouch kolech smulu ,ze narazilo na dva týmy ,co vyckavali...Nancy a Montpelier....Caen bude chtit na Lille vletet ,jsou v laufu...ale asi bude delba bodu TIP 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele