37. kolo
13.05.2012 21:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

SM Caen - FC Sochaux 1:3

Fotbalisté Sochaux v kritickém zápase na půdě Caen získali veledůležité tři body, vyhoupli se na patnácté místo tabulky a soupeře nechali právě na sedmnáctém, na kterém se nacházeli před tímto zápasem oni. Situace v boji o záchranu je tak na spodku tabulky nesmírně vypjatá. Sochaux má na sestupové pásmo náskok jednoho bodu, SMC je mimo něj jen díky skóre.

Oba týmy si hned zpočátku vytvořily jednu šanci. Za hosty pálil jen vedle brány Privat, který na hřiště přišel už ve 4. minutě za zraněného Bakambu, Frau na druhé straně hlavičkoval rovněž mimo. Ve 26. minutě FCSM otevřelo skóre. Boudebouz zleva vyslal perfektní pas na Privata, který hlavou usměrnil míč za záda gólmana Thébauxe.

Pět minut před koncem Sochaux přidalo i druhý gól. To byl přitom ještě předtím Thébaux pod palbou Poujola, jenž na něj vypálil z voleje, ten samý hráč však poté využil další krásný centr Boudebouze a pravačkou navýšil. I po přestávce byli hosté na hřišti lepším týmem, hned zkraje si vytvořili dvě tutovky.

Avšak ani jednu z nich nedokázali v podání Boudebouze a Doubaie dotáhnout do úspěšného konce. V 58. minutě tak zdramatizoval utkání Nivet. Ve hře byl přitom po střídání Seubeho jen čtyři minuty a už se dokázal prosadit. Nabab ho pak našel svým centrem z rohového kopu, on hlavou přesně zacílil a snížil.

Caen mohlo v 70. minutě vyrovnat, jenže v brance se předvedl výtečný Richert, jenž hlavičku Nababa u bližší tyčky fantasticky zlikvidoval. V nastaveném čase si nakonec Sochaux pojistilo důležité vítězství. Na konečných 3:1 upravil Doubai přesnou střelou do horního rohu, jakmile využil kombinace Boudebouze s Martinem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele