24. kolo
19.02.2012 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Tři body neurval ani jeden. PSG remizovalo s Montpellierem2:2

Šlágr kola mezi prvním PSG a druhým Montpellierem vítěze nenašel. Vše tak zůstává tak, jak to bylo předtím, mezi oběma celky je po remíze 2:2 stále pouze jednobodový rozdíl. Skóre zápasu otevřel pumelicí Alex, nicméně Belhanda stačil ještě do poločasu srovnat. Hosté byli díky Utakově trefě blízko třem bodům, nakonec však dvě minuty před koncem srovnal Hoarau.

Montpellieru jednoznačně patřily úvodní minuty zápasu. PSG vůbec nevědělo, jak vyzrát na pevnou a pozornou defenzívu vedenou Hiltonem a Yanga M'Biwouou. Hosté naopak celkem snadno a lehce přecházeli do útoku. A už ve druhé minutě vymyslel hodně nebezpečný centr z levé strany Bedimo, který hledal Girouda, nakonec ale u něj byl včas bek Maxwell.

Aktivita svěřenců Reného Girarda nepolevila. A v 9. minutě si vytvořili stoprocentní tutovku, při které však k jejich smůle hrál hlavní roli Sirigu. Poté, co vlétl do vápna Utaka a levačkou tvrdě vypálil, musel Sirigu zasáhnout. Co bylo horší, to byl dorážející Giroud. Jenže i proti jeho přízemní tutovce se pařížský gólman znovu vytáhl.

Až po dvaceti minutách hry zahrozilo také PSG. Nene totiž vyslal na zteč Gameira, na kterého hostující defenzíva nějak zapomněla, nicméně domácí forvard nastřelil jen dobře postaveného brankáře Jourdrena. O pár minut později Gameiro pálil znovu, když mu přihrál Menez, jenže i v tomto případě neměl dobrou mušku a tentokráte přestřelil.

Čtyři minuty před koncem prvního dějství padla první branka utkání. Nene byl faulován těsně za vápnem a kopal se přímý volný kop. Nene pak zadovkou vybídl Alexe, který svou dělovkou pod břevno z dvaceti metrů nedal Jourdrenovi žádnou šanci. Parádní rána! Pro brazilského stopera to přitom byla první branka v novém dresu od přestupu z Chelsea.

HSCM však do poločasu nic nezabalil. Ve zbývajících minutách soupeře zatlačil a vyplatilo se. V první minutě nastavení se totiž trefil Belhanda a to trochu netradičně hlavou. Sakho ve snaze odvrátit míč do bezpečí našel pouze Girouda. Ten ještě prostrčil napravo Hiltonovi, jehož centr z blízkosti usměrnil za záda Sirigua právě nabíhající Belhanda.

Druhý poločas už tolik gólových šancí nenabídl. V 52. minutě sice poté, co Montpellier nestíhal sledovat přihrávky ohebného PSG, pálil z vyložené pozice Maxwell, jenže nikým nehlídán pouze minul. Dlouho to bylo od obou týmů vše, co předvedly. Až v poslední desetiminutovce se konaly klíčové okamžiky celého zápasu.

Na hřiště se dostal po třech týdnech problémů se stehnem v 76. minutě Pastore a hned dvě minuty na to mohl nadělat pořádnou paseku v táboře hostů. Avšak v koncovce byl nakonec nepřesný. To na druhé straně Utaka byl již úspěšnější. A díky jeho přesné hlavičce po pasu od Girouda se hosté ujali osm minut před koncem vedení.

To jim ovšem vydrželo jen šest minut. Nakonec totiž o konečné dělbě bodů rozhodl jiný náhradník Guillaume Hoarau, který na hřiště přišel za Gameira. Hodně mu přitom pomohl Menez, jenž vzal všechno na sebe a pak jenom svému spoluhráči přihrál do stoprocentního postavení. Skórovat ještě mohl o minutu později Lugano, jenže napálil pouze boční síť.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak na ten zápas jsem hodně zvědavý přál bych to PSG, ale Montpellier není letos vůbec špatný

Reagovat
smazaný uživatel

PSG to daji 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

už jednou jsme je zdolali 3:0. Dneska věřím že 3:1

Reagovat
čutalista

boasi ty skur**** pí** jak mohls doprdele dopustit, že ALEX dává góly jinde, když sem viděl záznam, tak sem z toho totálně v pí**...jak je sakra možný, že někdo takovýho střelce prodá v chelsea tedna není nikdo kdo by ty standardtky kopal, max drogba co se netrefil už tak rok a půl do brány a furt se k tomu sere!!!! NASRAT ALEX měl kur** dop**** zůstat!!! kéž by tady byl smajl mlácení si hlavou o zeď!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele