11. kolo
23.10.2011 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Dijon FCO 2:0

Fotbalisté PSG doma s Dijonem nezaváhali a po výhře 2:0, kterou zařídil dvěma góly brazilský šikula Nene, jsou stále na čele tabulky. Hostující celek přitom nepředvedl v Parku princů vůbec špatný výkon, s jedenácti body na kontě má ale po této porážce, byť z třináctého místa, tak jen dvoubodový náskok na sestupové pásmo.

Dijon na hřišti určitě nepůsobil žádným ustrašeným dojmem a proti PSG se vydával směle do útoku. Už v šesté minutě Menéz špatně přihrál a k míči se dostal Guerbert, který následně uvolnil Corgneta, jeho šanci ale dokázal zlikvidovat gólman Sirigu. Corgnet následně vyslal i další nebezpečnou střelu, avšak ta letěla jen mimo.

Pařížané byli hrou nováčka Ligue 1 trochu zaskočeni, a proto možná soupeře ohrozili až ve 36. minutě. Menéz vyzkoušel, jak umí vypálit, jenže hostující brankář Reynet mu jeho pokus zpoza vápna vychytal. Ve 42. minutě domácí poprvé skórovali. Menéz sklepl balón pro Neneho, jenž poté v pohodě Reyneta překonal.

Ve druhém poločase se snažili hosté něco s průběžným výsledkem udělat, v 63. minutě tentokráte Corgnet poslal do gólové příležitosti Guerberta, ten však zamířil vedle. Reynet ještě po Gameirově dorážce po přímém kopu Ceary nekapituloval, v závěru už však nedosáhl na přesnou levačku Neneho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady neni co resit 1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele