24. kolo
18.02.2012 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Valenciennes FC 1:1

Vicemistr Francie z loňského roku Olympique Marseille ztrácí důležitou výhru v možném boji o titul. Před vlastními fanoušky nedokázal porazit Valenciennes, které si díky vyrovnávací trefě Gila odváží za remízu 1:1 velmi cenný bod. Domácí na vedoucí PSG v tuto chvíli ztrácí jedenáct bodů.

VA začalo hodně neohroženě. Už po šedesáti sekundách hry musel probudit nepozornou obranu domácího mužstva Cohade a pro Marseille jenom štěstí, že pálil do boční sítě. O minutu později však zaútočil také na druhé straně J. Ayew, který po centru od Fanniho hlavičkoval do gólmana Penneteaua.

Až šestnáctá minuta přinesla první branku utkání. Valbuena z pravé strany nacentroval do vápna, kam si velmi dobře naběhl Diarra a hlavou zavěsil. Po půlhodině hry mohl OM vést již o dvě branky, k překvapení všech a ke smůle J. Ayewa skončila střela pouze na břevně. Bohužel domácí této neproměněné šance mohli litovat.

Pět minut po přestávce totiž soupeř vyrovnat a tenhle stav udržel až do konce utkání. Trefil se brazilský obránce se známým přízviskem do Nascimento. Pelé ovšem přece jenom na Stade Vélodrome nepobíhal. Carlos Gilberto Nascimento Silva, známý pod jménem Gil, se však v 51. minutě po rohovém kopu nejlépe zorientoval ve skrumáži a přesně zakončil.

O navrácení vedení se snažil Amalfitano, na druhé straně byl ve velké možnosti Danic, ovšem ani jeden z nich se za záda Pennetaua, respektive Mandandy, netrefili. V 73. minutě neměl dobrou mušku Morel, jenž pálil z dálky nad, a když dvě minuty před koncem Brandao hlavou trefil jenom tyčku, skóre se už zkrátka změnit nemohlo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Druhú vetu opraviť: "Svěřence Didiera Digarda ...", Didier Deschamps.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni poprve co si je spletli

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo jestli by nemel dostat sanci Gignac, kdyz Remy nemuze hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele