9. kolo
02.10.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Stade Brestois 1:1

Marseille znovu v lize ztratila body, tentokrát za remízu s Brestem. Skóre otevřel už v páté minutě hostující Poyet, jenže už o několik minut později vyrovnal Ayew a vypadalo to, že domácí strhnou vedení na svou stranu. To se však nestalo, domácí další branku nepřidali a po remíze 1:1 jsou až třináctí.

S Olympiquem se letos opravdu nenudíte. Poté, co si Marseille ve středu pohrála v Lize mistrů se silným Dortmundem a rozdrtila ho 3:0, přichází další kolaps v domácí soutěži. Remíza z domácího utkání s Brestem je velkým zklamáním.

Domácí vůbec nechytili začátek zápasu a už od páté minuty prohrávali. Brest přešel do protiútoku, a i když to vypadalo, že akci mírně zbrzdil, nakonec se štěstím dokázal skórovat. Míč totiž dostal Romain Poyet, tak trochu náhodně se dostal přes dva bránící hráče Marseille a slabě vystřelil, jenže Mandanda předvedl obrovskou hrubku, když mu kulatina projela pod tělem až do branky.

Ve dvanácté minutě pálil Rémy vedle, ale o dalších osm minut později už to domácím vyšlo. Valbuena nádhernou uličkou uvolnil Rémyho, ten předložil balón před prázdnou branku André Ayewovi a bylo srovnáno. Marseille se zlepšila, slušné možnosti měli Diarra a Lucho, ovšem další branka už v první půli nepadla.

Deset minut po přestávce mohl z ničeho nic znovu udeřit Brest, obrovskou příležitost spálil Lesoimier, jenž se ocitl sám před Mandandou, ale branku minul. V závěru se ještě snažili urvat pro Marseille další dva body Rémy a Ayew, ovšem hostující gólman Elana byl proti a vychytal Brestu důležitou remízu.

Domácí jsou až třináctí, vyhráli stále jen jednou, naopak si připsali už pátou remízu a mají jen osm bodů. Brest má ještě o jeden bod méně a je sedmnáctý.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak na tudle vyhru domacich vsazim svy vlastni koule, zadny jiny vysledek proste neni mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja koule teda nevsadim,ale Marseile by uz potrebovali stoupat tabulkou vzhuru.-) ale bude totezka šichta.....1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

marseille se už musí začít zvedat..2-0

Reagovat
smazaný uživatel

chudak BIGJOHN.....přišel diky Marseille o koule

Reagovat
smazaný uživatel

bowlingovy koule samozrejme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele