15. kolo
27.11.2011 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 3:0

Fotbalisté Marseille v Clássicu potvrdili, že se s nimi do této sezóny musí pochopitelně počítat. Až nečekaně snadno si po brankách Rémyho, Amalfitana a A. Ayewa na Stade Vélodrome poradili s PSG 3:0. To tak přišlo o průběžné vedení a přenechalo ho Montpellieru, na které z druhé příčky ztrácí tři body.

Marseille byla po celou dobu aktivnějším týmem na hřišti, Pařížané naopak předvedli jeden z nejhorších výkonů v sezóně. Hodně zmatkovali v obraně, směrem dopředu byli naprosto bezzubý. A už v od deváté minuty prohrávali. Azpilicueta nacentroval na nabíhajícího Rémyho, s ním prohrál hlavičkový souboj Jallet, a míč už se třepotal u levé tyčky.

Ihned na to mohl vyrovnávat Menez, avšak svou střelu levačkou namířil jen do zámezí. Ve 35. minutě si vytvořilo PSG svou největší šanci v utkání. Sissoko se totiž z voleje asi z dvaceti pěti metrů opřel do balónu a ten po zemi plachtil tak dlouho, až se odrazil od tyčky. Mandanda se přitom po jeho střele jen marně natahoval.

Ani ve druhém poločase hosté svojí hru nijak nevylepšili, OM naopak svůj tlak ještě navýšil. V 53. minutě ve vápně dobře zapracoval J. Ayew a z jeho přihrávky mohl těžit M'bia, ten ovšem svým pokusem pozdravil diváky na tribuně za bránou. V 65. minutě už však Deschamspovi svěřenci vedli o dvě branky.

J. Ayew vyslal do běhu Amalfitana a ten přesně mířenou střelou skrz šestnáctku ke vzdálenější tyči překonal gólmana Sirigu. PSG jinak na hřišti stále působila velmi zmateným dojmem a na nějakou gólovku se vlastně ve druhém dějství vůbec nezmohlo. Definitivní úder pak navíc ještě v 84. minutě zasadil hlavou. A. Ayew.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

budu verit hostum......1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Diarra-Pastore,M enéz

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající zápas OM.

"Luka" až se vrátíš z Marseille,zavolej mi?.

Blahopřeji k vítězství Tvého týmu.

Reagovat
jewix

Livorno - AEK - Marseille

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele