22. kolo
05.02.2012 21:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Olympique Marseille - Olympique Lyon 2:2

Souboj dvou Olympiqueů nakonec skončil spravedlivou remízou 2:2. Marseille v zápase vedla už 2:0, ovšem Lyon dokázal ještě do obrátky během devíti minut srovnat. Druhý poločas už průběžné skóre poté nezměnil. Smutným hrdinou utkání byl nakonec Souleymane Diawara, jenž hostům pomohl k získání bodu díky nešťastné vlastní trefě.

Domácí vstoupili do utkání určitě lépe. I když Mandanda musel již v 8. minutě likvidovat z blízkosti střelecký pokus Gomise, který si našel pěkně prostor v malém vápně po přihrávce Lisandra. V 16. minutě již načal účet Cheyrou. Je ale pravda, že v téhle situaci tak trochu chybovali i rozhodčí.

Kaboré nacentroval do šestnáctky, kde si převzal míč Brandao. Jenže právě on stál v celkem dost velkém ofsajdu. Akce nakonec pokračovala, o pár vteřin později se míč dostal k Chyerouovi, který svou střelu usměrnil přesně k tyčce. Pár okamžiků na to mohl srovnat Bastos, z dobré pozice však minul bránu

Ve 34. minutě OM vedl už 2:0 a trefil se jinak aktivní Brandao. Tentokráte ho svým centrem vybídl Amalfitano, Brandao pak ihned z první jednom tak drkl do míče, který se dostal ke vzdálenější tyči za Llorisova záda. Lyon dokázal dvě minuty na to snížit, jakmile vybojoval vůbec svůj první rohový kop v zápase.

Källström ho rozehrál, jeho centr přizvedl za sebe ještě hlavou Briand, míč se dostal opět k dobře postavenému Gomisovi, který z vyložené pozice nemohl minout. A těsně před přestávkou hosté opravdu srovnali, Cissokhův centr z levé strany si do vlastní sítě srazil nic netušící Diawara.

Druhá půle rovněž nabídla několik gólových šancí, přesto se průběžný stav 2:2 už nezměnil. V 55. minutě pálil po pěkné kombinaci do boční sítě Gomis, na druhé straně Lloris vychytal pěknou střelu Diarry a Rémyho. Ve druhé minutě nastavení ještě pořádně zahrozil Lisandro, v brance se však skvěle činil Mandanda.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

bude to hodně vyrovnané jsem zvědavý no ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele