30. kolo
11.04.2012 18:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Montpellier těžký úkol zvládl, Marseille skolil třemi brankami

Veledůležité tři body získal na své konto Montpellier po vítězství 3:1 na nevyzpytatelné půdě Marseille, díky nimž se odpoutal od druhého PSG právě na rozdíl tří korálků. Domácí tak dál pokračují v trapných výkonech a na své konto si připisují jedenáctou porážku z posledních dvanácti zápasů.

Hosté vstoupili do zápasu výborným způsobem. Už v 7. minutě Traoré zahrál v šestnáctce rukou a rozhodčí Turpin nařídil pokutový kop. K němu se postavil Belhanda, a i když gólman Mandanda vystihl směr jeho střely, míč směřující do jeho brány už zachytit již nedokázal. Montpellier byl jinak i nadále lepším týmem.

Do dobrých příležitostí se dostal Giroud společně s Utakou, ovšem první jmenovaný trefil jen boční síť a druhý zase ztroskotal na Mandandovi. Marseille se přesto podařilo vyrovnat po třiceti třech minutách hry. Cheyrou našel svým centrem ze standadky hlavu M'Biy, který usměrnil balón za brankovou čáru.

Hostující lodivod Rene Girard se přitom na lavičce pořádně vztekal. A zasáhnout musel s domluvou Turpin. Je pravda, že po rozmluvě s hlavním rozhodčím se již Girard uklidnil. Po přestávce už vedl své svěřence na hřiště s naprosto chladnou hlavou a ti se ve druhé půli dravě hnali za třemi body.

Už čtyři minuty po obrátce se přitom prosadil nejlepší střelec Ligie 1 Olivier Giroud, který přesnou ránou levačkou do horního růžku nedal Mandandovi šanci. A v 70. minutě bylo pro HSCM ještě veseleji. Stambouli vyslal svým pasem Belhandu, který si balón dobře zpracoval a skvělou volejí zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

OM ve druhém poločase tápal stejně jako posledních několik týdnů. Porážce už ve zbývajícím čase nezbránil. Největší možnost spálil Amalfitano, jenž střílel těsně nad. Nebylo přitom daleko k tomu, aby Marseille inkasovala i počtvrté. V brance však byl pozorný Mandanda, který zlikvidoval po přihrávce Belhandy šanci Utaky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille ma dobru formu 0-1-9 Tipjuem vyhru hosti 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

opatrný zápas tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Montpellier není překvapivá, Marseille se neskutečně trápí a stáli proti nim i jejich vlastní fanoušci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele