3. kolo
21.08.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Marseille zase zatápila, se St. Étienne se rozešla smírně

Vicemistr Ligue 1 z loňské sezóny Marseille se ani ve třetím kole nepodařilo zvítězit a již potřetí bere rovněž jenom bod. V souboji se St. Étienne se jí tentokráte nepodařilo vsítit ani jeden gól, takže se oba soupeři rozešli smírně. Les Verts si naopak na začátek sezóny stěžovat nemusí, se sedmi body jsou třetí.

Oba týmy se přitom o nějaký ten gól celkem snažily, jenže v koncovce se jim prostě tolik nedařilo. V největší šanci domácích totiž selhal Rémy, který nastřelil jen brankovou konstrukci, a to samé se pak na druhé straně podařilo i Sakovi. Ani v závěrečné pětiminutové přesilovce, kde hosté hráli již v deseti, Marseille na bezbrankovém stavu nic nezměnila.

Ve 14. minutě začal hezky podnikat Rémy, jehož pěkně uvolnil N'Koulou, nakonec ještě stačil přihrát do dobré pozice Luchu Gonzálezovi, ten ovšem se svým pokusem nevyzrál na brankáře Ruffiera. O chvilku později se svou hlavičkou neuspěl Diarra a v 18. minutě měl po spolupráci s Luchem smůlu Rémy, jelikož rozezvonil tyčku.

Domácí jinak první půli i nadále vládli, z voleje pálil nebezpečně A. Ayew, jeho rána se ale pouze mihla kolem tyčky do zámezí. Až ve druhém dějství se St. Étienne probudilo a začalo i zlobit, v 56. minutě Aubameyang vyslal do příležitosti Saka, jenž svou dělovkou bohužel pro něj zarazil míč jenom do břevna, ten pak ještě spadnul na brankovou čáru a pryč z brány.

V 73. minutě byli hosté v další stoprocentní tutovce, dlouhého nákopu si z neznámého důvodu marseillská defenzivní čtyřka nijak zvlášť nevšímala, udělala ovšem chybu, jelikož Sako se po něm najednou objevil před gólmanem Mandandou, snažil se ho překonat elegantní patičkou, na brankové čáře však na poslední chvíli zakročil N'Koulou.

I Ruffier měl ovšem na druhé straně nějakou tu práci na starost, svůj tým hodně podržel hlavně při dobré hlavičce střídajícího Gignace. I když ještě domácí měli tu výhodu, že hráli posledních pět minut ve více hráčích, protože se po druhé žluté kartě pakoval ze hřiště Mignot, platné to zkrátka na Stade Vélodrome již nebylo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zkusím divocinu ,vyhra domacích a TIP 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille uz ma zacinate vytacat takto an titul veru nepojdeme navyse kazdorocny predaj hviezd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele